In de Sjpegeltent van D'n Uul Remunj

Roermond

SHOWTIME!!!

D’n Uul heeft iets compleet nieuws. Verrassend, betoverend én chique. Met de grandeur van vroeger in een modern jasje. “In de Sjpegeltent” is een nieuw 2-daags evenement met 3 verschillende feesten: De Prinseresepsie, ’t Prinsebal en ’t Matinee.

Het decor van dit nieuwe evenement is een luxueuze spiegeltent in het Akcros park. Een grote ronde kiosktent met een heuse danssalon met houten vloer en prachtig rood velours doek. Op zaterdag 28 januari start in de middag de “Sjtadsprinselike resepsie” gevolgd in de avond met een spetterend feest; “’t Prinsebal”. Op zondagmiddag 29 januari wordt afgesloten met “’t Matinee”. “’t Matinee” is een unieke zitting voor dames en heren in gala naar het voorbeeld van de bekende zittingen in Köln.

“Sjtadsprinselike resepsie”

De “Sjtadsprinselike resepsie” is de gelegenheid voor verenigingen, familie en vrienden en liefhebbers van de vastelaovend om het Sjtadsprinselijke gezelschap te komen feliciteren. Vanaf 13.11 uur gaat het doek open. Vastelaovesverenigingen van binnen en buiten Roermond komen hier met hun Prinselijke gezelschappen, Raden van 11, dansgardes en jeugd het Sjtadsprinselijke gezelschap in het zonnetje zetten.

“’t Prinsebal

De “Sjtadsprinselike resepsie” gaat langzaam over in “’t Prinsebal” dat om 20.00 uur start. Oude tijden herleven met een chique bal in een modern jasje. De bezoekers van de receptie kunnen op het terrein eten om niks te hoeven missen van het bal. De line-up voor deze bijzondere avond staat garant voor een spetterend feest, met onder meer Minsekinder, Marjolein Heijltjens, John Tana en als afsluiting Big Benny.

“’t Matinee”

Zondag 29 januari als laatste “’t Matinee”. Aan mooi gedekte tafels genieten de bezoekers van het beste dat de “vastelaovend” te bieden heeft. Heerlijk eten, lekker drinken en een top programma; de complete Janse Bagge Bend, de grand dames van de Limburgse “Vastelaovend”, de interapptive showband Blizzert en nog veel meer.

“Met dit nieuwe evenement willen we echt iets toevoegen aan de “Vastelaovend” in Roermond” aldus Rogér Linssen voorzitter van het comité van “Sjtadsvastelaovesvereniging D’n Uul Remunj” dat tekent voor de organisatie. “Eigenlijk had de eerste editie al in 2021 moeten plaatsvinden. Dat ging helaas niet door. Er is achter de schermen hard gewerkt om dit nieuwe evenement direct op de kaart te zetten. We kunnen dan ook niet wachten tot het 28 januari “showtime” is. Wij zijn trots op dit nieuwe initiatief, een mooie opmaat naar ons 8 x 11 jubileum in 2025”.

De vergunningsaanvraag is inmiddels ingediend en de omwonenden worden uitgenodigd voor een informatieavond. Voor meer informatie over dit 2-daagse evenement en de kaartverkoop voor “’t Matinee” kijk op www.indesjpegeltent.nl

Info

Waar: spiegeltent in het Akcros park

Wanneer: zaterdag 28 januari 2023 van 19:00 tot 23:59
zondag 29 januari 2023 van 13:00 tot 23:00

Terug naar evenementen