Het Limburgs Leed in Paradiso Amsterdam

Amsterdam

Een bijzondere feestavond van, voor en door Limburgers, live in Paradiso op maandag 28 oktober 2019. Het programma is een ode aan de zuidelijke way of life, het typische Limburgse levenslied en -onvermijdelijk- het rituele in- en aanhaken.

Met: Heintje & Hein Simons, Beppie Kraft, Hadewych Minis, Frans Pollux, Gé Reinders, Ton & Henk (Janse Bagge Bend), Erwin Brepoels, Gino Fey, Bjorn en Mieke, Marleen Rutten, Schintaler.

Begeleiding: live band, inclusief accordeonist Bart Storcken.
Presentatie & zang: Lex Uiting.

Ode aan het Limburgs leed
Ze komen allemaal voorbij: kleine leedjes met een traan en het grootste leed (hits en krakers) met een lach. Uitgevoerd door 14 artiesten die met hun werk al jaren in de top van de Limbo Top 100 bivakkeren. Begeleid door een achtkoppige band, inclusief accordeon. De presentatie is in handen van een man die in Holland als side kick bekend werd bij RTL Late Night en in het zuiden wereldfaam geniet als tweevoudig winnaar van de Limbo Top 100: Lex ‘ Nao t Zuuje’ Uiting.
Kom feestelijk (in geel en blauw?) gekleed; een Vastelaovend outfit voegt gegarandeerd extra feest aan de avond toe..

Geen Limburger? Leed betekent in het Limburgs dialect lied. Het Limburgs Leed in Paradiso is daarom niet alleen heel speciaal voor Limburgers, ook Hollandse levenskunstenaars die op deze bijzondere avond willen in- en aanhaken zijn van harte welkom.

Meer informatie en tickets: https://paradi.so/HetLimburgseLeed
Vermelde tijden onder voorbehoud.

Info

Waar: Paradiso

Wanneer: maandag 28 oktober 2019 van 18:30 tot 23:59

Terug naar evenementen