Herfshane Artieste Aovend Venlo

Venlo

Venlose Vastelaovestalenten in de startblokken

De Venlose Stichting Herfshane kan na drie jaar weer vooruit kijken naar de ‘artiesteaovend’ welke dit jaar plaats vindt op 20 januari in De Gouden Tijger te Venlo.

Stichting Herfshane is opgericht om jongeren tussen de vijftien en vijfentwintig jaar te stimuleren aan de slag te gaan met het schrijven, componeren en presenteren van een eigen ‘vastelaovesleedje’. Ieder jaar melden zich ongeveer 10 jongeren zich aan om onder begeleiding van ervaren artiesten meerdere masterclasses te volgen en wegwijs te worden gemaakt in het schrijven en vertolken van een eigen ‘vastelaovesleed’.

In 2021 heeft de stichting wegens de op dat moment geldende coronamaatregelen, via een livestream de artiestenavond uitgezonden. Een jaar later is het seizoen vroegtijdig beëindigd door de grote onzekerheid rondom het coronavirus.

Gelukkig staat er dit jaar niets meer in de weg en kan de artiestenavond doorgang vinden. ‘Daarbij is het ook nog eens fantastisch dat we weer veel aanmeldingen hebben. Waar je op andere plekken vaak hoort dat jongeren weinig interesse of betrokkenheid tonen, is dat bij ons gelukkig niet het geval’, aldus Sam Vervoort, voorzitter van stichting Herfshane.

De Herfshane Artieste Aovend in De Gouden Tijger op 20 Januari 2023 start om 19:00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Info

Wanneer: vrijdag 20 januari 2023 van 19:00 tot 23:00

Terug naar evenementen