Gemaskerdj BooreBâl op Vêrkusköp Tillevies

Weert

30 jan Gemaskerdj BooreBâl

Niet 1, niet 2 maar 5!!! boeren bruiloften! Samen met café 't KRAENKE organiseren we het allereerste GEMASKERDJ BOOREBÂL.

3 boeren, 3 boerinnen, 2 jeugd boeren en 2 jeugd boerinnen stellen zich aan jullie voor via Vêrkusköp Tillevies. Ze zijn onherkenbaar gemaakt en ook hun stem is vervormd maar als je goed luistert geven ze wel hints naar wie ze echt zijn!

Nadat de laatste deelnemer zich heeft voorgesteld op 20 januari kan iedereen via de website van www.verkuskop.nl stemmen hoe elke deelnemer gekoppeld moet worden (Jullie zijn dus match-makers). Stemmen kan t/m 27 januari. Aan het eind van die uitzending stoppen we het stemmen.

En vanuit het KRAENKE gaan we al die 5 gevormde stellen *(3 volwassen stellen, 2 jonge stellen) bekend maken en zie je eindelijk wie er onder die maskers zit op 30 januari! (live te zien op VTV)

Oja, en die volwassen boeren en boerinnen komen lang niet allemaal uit Weert-Zuid! Nee, we hebben ze uit heel Weert gehaald. Bekende weertenaren/artiesten/vastelaovend vierders doen mee, dus ook leuk voor mensen buiten Weert-Zuid!

Info

Wanneer: zaterdag 30 januari 2021 van 11:11 tot 23:11

Terug naar evenementen