Dorpsquiz Lottum

Horst aan de Maas

In Lottum wordt op zaterdag 23 februari een dorpsquiz gehouden in ‘Harmonie eten en drinken’. Een afvaardiging van Gekke Maondigs Veriëniging De Peg zet de quiz in mekaar.


Lees hier het persbericht:

Ook Lottum krijgt dorpsquiz

In navolging van onder meer Horst, Sevenum, Grubbenvorst, Hegelsom en Meerlo komt ook Lottum in 2019 met een dorpsquiz. Wel eentje in afgeslankte vorm, gezien de beperkte tijd die resteert om deze quiz op poten te zetten. De mini-dorpsquiz wordt georganiseerd door een afvaardiging van de Gekke Maondigs Veriëniging met als doel een leuke invulling te creëren voor het thema-bal van dit carnavalsseizoen.

Hersenkrakers, maffe opdrachten en vragen over het dorp vormen doorgaans de inhoud van een dorps- of pubquiz. Zo ook in Lottum, al maakt muziek ook een belangrijk deel uit van de avond, die op 23 februari van 20.00 tot 23.00 uur plaatsvindt in ‘Harmonie eten en drinken’ in Lottum. “We onderwerpen de deelnemers aan vragen over verschillende Lottumse thema’s, laten ze muziekfragmenten horen en foto’s zien. In twee uur tijd moeten de teams proberen zo veel mogelijk vragen goed te beantwoorden. De uitslag volgt nog diezelfde avond. Het wordt dus echt een mini-dorpsquiz. Maar wel een heel gezellige, want terwijl de jury zich beraadt en nadat de uitslag bekend is, wordt er een feestje gebouwd”, zo laat de organisatie weten.

Teams van maximaal 8 personen kunnen zich tot zondag 3 februari aanmelden via het e-mailadres Lottumsedorpsquiz@outlook.com. “Hulp bij organisatie is ook nog welkom, dus ben je thuis in het ‘Lottumse’ óf in het organiseren van een dergelijke activiteit, meld je dan ook aan. En wie weet, vormt deze mini-dorpsquiz wel een leuke opstap naar een grotere editie in de toekomst”, aldus de organisatie.

Info

Waar: Lottum

Wanneer: zaterdag 23 februari 2019 van 20:11 tot 23:59

Terug naar evenementen