Garage Sale CV de Vöskes Meerlo

Persbericht Carnavalsvereniging de Vöskes uit Meerlo.

Garage Sale 17 oktober aanstaande

Normaliter organiseert CV de Vöskes op de eerste zondag van oktober jaarlijks haar rommelmarkt met allerlei leuke tweedehands spullen, prullaria en zelf brocante materialen.

Begin september dit jaar hebben wij helaas moet besluiten dat het organiseren van een dergelijke rommelmarkt gelet op de toen geldende coronamaatregelen niet mogelijk was.

Daarom in navolging van het succes van de al jaren bekende Carboot-Sales in de regio organiseert carnavalsvereniging de Vöskes uit Meerlo onder leiding van twee enthousiaste dames een Garage Sale in Meerlo. Omdat dit evenement buiten plaatsvindt kan het met de huidige coronamaatregelen eenvoudig doorgang vinden.

De deelnemers aan deze Garage Sale bieden op zondag 17 oktober aanstaande vanuit hun garage hun tweedehands spullen, prullaria en brocante hebbedingetjes te koop aan. De Garage Sale begint om 10:00 uur ’s-Morgens en eindigt ’s-Middags om 14:00 uur.

Komt dat zien en natuurlijk komt dat kopen! We hopen op een gezellige opkomst en hopen op goed weer.

Om een ander en goede banen te leiden heeft de organisatie een route uitgestippeld die door de deelnemer gewandeld kan worden. In zijn totaliteit doen er ruim 47 adressen in Meerlo mee aan deze Garage Sale. De route kunt u vinden op onze website www.cvdevoskes.nl rubriek Ni-js (Nieuws). Op bijgaande poster staat ook een QR-code. Als u deze scant met uw telefoon komt u automatisch uit deze webpagina.

Halverwege ter hoogte van het Speelterrein aan Cocq van Haeftenstraat wordt een standje voor koffie- en theeverkoop ingericht.

We wensen u veel plezier op 17 oktober aanstaande en natuurlijk onze deelnemers een goede verkoop!

Info

Wanneer: zondag 17 oktober 2021 van 10:00 tot 14:00

Terug naar evenementen