Fiorenza in concert!

Gulpen-Wittem

Persbericht – Fiorenza in concert!

Na het winnen van de Jo Erens prijs, het KVL, het TVK, twee maal het CMC Alaif en twee LVK finale-plekken op haar naam is het voor zangeres Fiorenza (Ruijters) uit Gulpen tijd voor de volgende stap in haar carriére.

Op zaterdagavond 18 september 2021 komt de 20 jarige zangeres als jongste Limburgstalige artieste ooit met haar eerste eigen LIVE-concert waarvan op 29 juni de online kaartverkoop is gestart. Het concert zal plaatsvinden in de vernieuwde evenementenhal “Het Gulperhoes” in Gulpen.

Naast Fiorenza zelf zullen gastartiesten als Sjpringlaevend, Rempetemp, Ivana, Sjpringlaevend en Guido Frissen van de Schintaler een spetterend optreden verzorgen.

De show van Fiorenza wordt in zijn geheel begeleid door live-band “The Menu” die onder leiding van Joep Servais van Marlstone music alle Fiorenza hits als “Drie daag oet de plaat” en “Van Onger tot baove” ten gehoren zal brengen.

De show wordt afgewerkt met special effects en danseressen van “The Movement” uit Roermond. Het wordt een concert waar het feest vanaf moet druipen.

Naast het bekende Fiorenza-materiaal zal de zangeres ook enkele verassingen brengen die niemand van haar verwacht. Bekende nummers van andere artiesten die de hele zaal mee kan zingen, staan o.a. ook op het programma tijdens het concert.

Gelijktijdig met het concert zal Fiorenza haar eerste eigen album “Vogelvrie” releasen. Op dit album staan alle meezingers die Fiorenza ooit heeft uitgebracht aangevuld met nieuwe eigen nummers. Alle nummers die op de cd staan worden tijdens het gelijknamige concert ten gehoren gebracht.

“Het is een meisjesdroom die uitkomt. Toen Limbo Studio’s met dit plan kwam, kon ik mijn oren niet geloven. Ik had een aantal jaren geleden nooit gedacht dat ik een eigen concert zou gaan geven. Nu het zover is kan ik niet wachten en sta ik te popelen om er een geweldig feestje van te gaan maken en mijn droom te beleven!”

Aldus, Fiorenza.

Info

Waar: “Het Gulperhoes” in Gulpen.

Wanneer: zaterdag 18 september 2021 van 19:00 tot 23:00

Terug naar evenementen