Finale TVK Tiener Vastelaovend Kónkoer

Roermond


Op 3 februari 2024 vindt in de ECI Cultuurfabriek in Roermond voor het eerst een heus Vastelaovend concours plaats voor jongeren met een verstandelijke beperking

Dit concours staat garant voor een onvergetelijke ervaring voor deze jongeren, waarbij zij kunnen schitteren met zang, met een instrument of dans. Het belangrijkste is dat de acts het Vastelaovend karakter dragen en de geest van dit Limburgse volksfeest overbrengen. Dit Vastelaovend Kónkoer vindt plaats samen met het Tiener. Vastelaovend Kónkoer en wordt ook uitgezonden op L1.

Het TVK werkt hierbij samen met de Stichting Downsyndroom Limburg On Tour om de talenten van jongeren met een verstandelijke beperking te presenteren, of ze nu solo optreden, in groepen of als duo. Het belooft een kleurrijk spektakel te worden waarbij iedereen kan genieten van de Vastelaovend beleving en passie van deze jongeren.

De deelnemers van dit concours kunnen inschrijven via de website van het TVK: www.tvk-limburg.nl. Voor meer informatie kan een bericht gestuurd worden via de website of een mail naar wim@tvk-limburg.nl.


Info

Waar: ECI Centrale Roermond

Wanneer: zaterdag 3 februari 2024 van 19:00 tot 23:59

Website: www.tvk-limburg.nl

Terug naar evenementen