Enkeltje Venray

Venray

Ook Venray krijgt op 11 november een evenement waarmee het vastelaovesseizoen 2018-2019 wordt geopend: Enkeltje Venray.

Onder meer Lex Uiting, Bjorn & Mieke en Hoondervel zijn geboekt om te voorkomen dat Venraynaren op 11-11 massaal naar een andere stad reizen om feest te vieren. Lees hier het persbericht van de organisatie:


PERSBERICHT

Venray, 23 oktober 2018

11e van de 11e in Venray

In plaats van een retourtje naar Maastricht voor €33,90 een enkeltje Venray voor €11,-. Met deze slogan nodigen vastelaovesverening De Piëlhaas en een aantal Venrayse horecaondernemers iedereen uit om de opening van het carnavalsseizoen in Venray te vieren.

De traditie zorgt er al jaren voor dat op 11 november de aftrap voor het nieuwe carnavalsseizoen plaatsvindt. Met name de jongere generatie koos er de laatste jaren steeds vaker voor naar Maastricht of Keulen te gaan. De Artiest, Proeflokaal Goesting en Café Hulsman hebben daarom samen een mooi alternatief bedacht onder de noemer ‘Enkeltje Venray’.

Op zondag 11 november 2018 zal het verlengde podium van de grote zaal in Schouwburg Venray worden gebruikt voor dit carnavalsspektakel. Het belooft een geweldig feest te worden met artiesten als FEZZ, Bjorn en Mieke, Hoondervel en DJ en Lex Uiting. Tijdens dit evenement zal vorst Rob aftreden en zal de Piëlhaas hun nieuwe vorst presenteren.

Tickets voor Enkeltje Venray zijn voor €11,- online te bestellen via www.schouwburgvenray.nl of verkrijgbaar bij De Artiest, Proeflokaal Goesting, Café Hulsman en de theaterkassa van Schouwburg Venray.

Info

Waar: Schouwburg Venray

Wanneer: zondag 11 november 2018 van 14:00 tot 18:00

Terug naar evenementen