Elf-elf Kruikenstad Tilburg

Tilburg

Beste Kruiken en Kruikinnen,

Eind september hebben we aangekondigd dat Elf-elf dit jaar door kan gaan. Enorm fijn nieuws, na een carnavalsjaar zonder feesten!Afgelopen dinsdag zijn in de persconferentie aangescherpte maatregelen aangekondigd. Vanuit de overheid is besloten dat we de bezoekers van het evenement beter moeten registreren en reguleren. We zijn hierdoor alsnog genoodzaakt om met een toegangsbewijs te werken: dit doen we in de vorm van het stadsembleem van 2022 in combinatie met het coronatoegangsbewijs en je legitimatie. Dokmardeurs hebben het stadembleem inmiddels per post ontvangen. Geen Dokmardeur? Op woensdag 10 november kun je tussen 19:00 en 21:30 uur een stadsembleem van 2022 kopen voor € 5,- per stuk (maximaal 2 per persoon). De verkooplocatie is onze Bouwhal aan de Ledeboerstraat 5 in Tilburg. We verwachten voldoende aanbod te hebben, maar op=op.We begrijpen dat dit weer een flinke tegenvaller is, dat is het voor ons namelijk ook, maar we volgen uiteraard de maatregelen vanuit de overheid op en maken er samen het allerbeste van!

Op donderdag 11 november 2021 trappen we (hopelijk) een nieuw carnavalsseizoen af. Helaas hebben we een streep door 2020 moeten zetten, maar laten we er samen voor zorgen dat we volgend jaar dubbel zo hard feest kunnen vieren in Kruikenstad!✯ Belangrijke info kaarten 11/11 in Kruikenstad ✯Woensdag 27 oktober om 11:11 komen de kaarten voor Elf-elf in Kruikenstad online. Deze kaarten zullen gratis zijn, maar moeten wel via onze website gereserveerd worden. Hiermee kunnen wij de capaciteit monitoren en dit zorgt bij de entree voor een soepelere doorstroom.Samen met een geldig coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs geeft deze kaart toegang tot het evenemententerrein op het Willemsplein.Woensdag 27 oktober - 11:11 - https://webshop.kruikenstad.nl✯ Programma ✯Hier komen we later nog op terug.✯ De Prins van Kruikenstad ✯Elf-elf blijft natuurlijk in het teken staan van de onthulling van de nieuwe Prins van Kruikenstad. Hij zal ook dit jaar weer spectaculair gepresenteerd worden aan alle Kruiken en Kruikinnen, samen met zijn Adjudant en zijn Raad van Elf.✯ Samen gezond groen-oranje ✯Vanzelfsprekend kijken we er enorm naar uit om dit carnavalsseizoen weer evenementen te organiseren. Bezoek je binnenkort één van onze evenementen? Dan vragen we je de richtlijnen aandachtig door te lezen én na te leven:https://www.kruikenstad.nl/.../coronarichtlijnen-samen...De Carnavalsstichting Tilburg volgt bij alle evenementen de geldende maatregelen vanuit de Rijksoverheid.

Aanstaande woensdag 27 oktober om 11:11 komen de kaarten voor Elf-elf in Kruikenstad online. Deze kaarten zullen gratis zijn, maar moeten wel via onze website gereserveerd worden. Hiermee kunnen wij de capaciteit monitoren en dit zorgt bij de entree voor een soepelere doorstroom. Samen met een geldig coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs geeft deze kaart toegang tot het evenemententerrein op het Willemsplein.

Woensdag 27 oktober - 11:11 - https://webshop.kruikenstad.nl

Info

Waar: Stadhuisstraat

Wanneer: donderdag 11 november 2021 van 15:30 tot 22:30

Terug naar evenementen