Einzelgängeroptocht 2020 in Klimmen (afgelast)

Voerendaal

De Einzelgängeroptocht komt in 2020 terug naar Zuid-Limburg. De jubilerende KV de Molmuus uit Klimmen (6x11 jaar) heeft de organisatie van het halfvastenevenement binnengesleept.

De Einzelgängeroptochtredactie (2 personen), is blij met Klimmen. Vastelaovesredacteur Tom Doesborg: 'We wilden dat de optocht zou finishen op een plek met internationale allure. Met het Klimmense Vrijthof is dat meer dan gelukt'.

Presentator Ruud Kleinen voegt toe: 'Het is niet zo dat we met een natte vinger zijn te lijmen, maar toen collega Doesborg en ik erachter kwamen dat we beiden geen orde van de Molmuus in de collectie hebben, was de keuze snel gemaakt'.

In Klimmen gaan de vlaggen vast uit. 'De Einzelgängeroptocht is de perfecte afsluiting van ons jubileumjaar', zegt Molmuus-voorzitter Huub Verhoeven. ' Het wordt een druk seizoen, want we hebben veel activiteiten, maar iedereen heeft er waanzinnig veel zin in'.

De Molmuus lopen stage bij de Einzelgängeroptocht van dit jaar, op 31 maart in het Noord-Limburgse Geijsteren. De editie van 2020 vindt plaats op 22 maart. L1 TV zendt de Einzelgängeroptocht traditioneel live uit.

L1 heeft een speciale vastelaoves-website: L11Alaaf.nl. L11 Alaaf is ook te vinden op facebook en twitter. Uitzendingen zijn terug te bekijken en te beluisteren via L1.nl

Info

Waar: Vrijthof Klimmen

Wanneer: zondag 22 maart 2020 van 13:00 tot 17:00

Terug naar evenementen