Einzelgängeroptocht 2019 in Geijsteren live op L1 TV

Venray

De Einzelgängeroptocht in Kessel-Eik heeft het maximum aantal deelnemers bijna bereikt. L1 TV zendt de optocht op zondag 11 maart vanaf 14:00 uur live uit.

Er kunnen nog 11 einzelgängers, éénlingen en faatse meelopen. Inschrijven kan via L1.nl/ego.

Presentator Ruud Kleinen is blij: “Super dat het zo hard loopt. We hadden nu, na 3 edities in het zuiden, gehoopt op veel inschrijvingen uit Noord-Limburg en dat is gelukt.”

Vastelaoves-redacteur, commentator en juryvoorzitter Tom Doesborg hoopt op een hoop emotie tijdens de optocht. “Een huwelijksaanzoek, een live bevalling, zoiets zou wel een keer leuk zijn.”

De eerste deelnemer begint op 11 maart om 13:15 uur aan de route door Kessel-Eik. De organisatie is in handen van CV de Eikkaters. Die vereniging laat via voorzitter John Gubbels, tevens de grootste zanger van Eik, weten dat zowel de deelnemers als het publiek in een warm bad zullen vallen.

De Einzelgängeroptocht vindt jaarlijks met halfvasten plaats in een Limburgs dorpje met maximaal 1111 inwoners. Er is ieder jaar plek voor 111 deelnemers.

L1 heeft een speciale vastelaoves-website: L11Alaaf.nl. L11 Alaaf is ook te vinden op facebook en twitter. Uitzendingen zijn terug te bekijken en te beluisteren via L1.nl.

Info

Waar: Geijsteren

Wanneer: zondag 31 maart 2019 van 14:00 tot 17:00

Terug naar evenementen