Eine Hertelikke Buutaovend in Blerick

Venlo

Hertelikke Buutaovend verplaatst!Vanwege de maatregelen vanuit de overheid zijn wij helaas genoodzaakt om ‘Eine hertelikke Buutaovend’ te verplaatsen naar zaterdag 15 januari 2022. Aanvang blijft 19.30 uur in ’t Raodhoes in Blerick. We zijn dan ook verheugd te melden dat het programma grotendeels is mee kunnen verhuizen!Kaarten van vrijdag 26 november blijven uiteraard geldig voor januari 2022. Inmmidels zijn alle gasten geïnformeerd over de kaarten die reeds gekocht waren. Wilt u na dit bericht kaarten bijbestellen? Dan kan uiteraard ook! Doe dit via het ticketsysteem op www.buutaovend.nl. Vermeld bij het opmerkingenveld uw eerdere bestelnummer als u bestellingen wilt samenvoegen!


Eine Hertelikke Buutaovend

Na alle ellende en beperkingen die Corona ook in Blerick teweeg heeft gebracht is het tijd voor een avondje uit! Op vrijdag 26 november zal Drumfanfare Blerickse Herten hierdoor voor de eerste keer een Buutaovend in ‘T Raodhoes in Blerick organiseren. Ontstaan als toevoeging op het huidige aanbod van Vastelaoves-activiteiten in Blerick en een manier vanuit de vereniging te laten zien wat “de Herten” nog meer te bieden hebben. Daarnaast wil de Blerickse Herten graag haar steentje bijdrage aan het samenbrengen van mensen.

De gasten van de Buutaovend krijgen een keur aan buutereedners voorgeschoteld, zoals onder andere regerend Buutekampioen 2020 Theo Nellen en meervoudig buutekampioenen Ger Frencken, Fer Naus en Pierre van Helden. Het geheel wordt muzikaal omlijst door de Koëlemoëters uit Maasbree. De presentatie van deze Hertelikke Buutaovend is in handen van Robert Stoelinga.

Kaarten voor deze Hertelikke Buutaovend kosten € 17,50 per stuk en zijn te verkrijgen via www.buutaovend.nl Voor meer informatie, kijk op de website www.buutaovend.nl of mail naar tickets@buutaovend.nl

Info

Wanneer: zaterdag 15 januari 2022 van 20:11 tot 23:11

Terug naar evenementen