De Graote Vastelaovend Show vanuit Toverland

Horst aan de Maas

De Graote Vastelaovend Show ook mét live publiek vanuit Toverland

De nieuwe maatregelen laten het toe: er mogen bezoekers komen tijdens De Graote Vastelaovend Show. Bij ‘ ’t fiëske dat altied door geit’ werd er al vanaf het begin rekening gehouden met alle scenario’s. Dat betekent dat alles klaarstaat om op vrijdag 25 februari om 19:00 uur zowel online als op locatie Toverland de vastelaovend af te trappen. Tickets zijn vanaf nu te koop via degraotevastelaovendshow.nl.

De Graote Vastelaovend Show is vorig jaar ontstaan als een online evenement waarbij duizenden mensen digitaal vanuit de eigen huiskamer vastelaovend vierden. Dit jaar zullen de spectaculaire optredens en interactieve spellen weer thuis te bekijken zijn, maar óók live in Toverland! De mensen die het lukt om één van de 2500 kaartjes te bemachtigen, kunnen op deze manier het vastelaovendweekend samen met de artiesten aftrappen. In de vier uur durende show wordt ervoor gezorgd dat de beleving zowel thuis als live helemaal compleet is.

Samenwerking

The INN Company ging voor De Graote Vastelaovend Show de samenwerking aan met NR1Artiesten en legde verbinding met partijen als SLV, BCL, L1, gemeenten en ondernemers. Om de magie van vastelaovend in elke woonkamer mogelijk te maken, heeft de organisatie besloten de online tickets gratis aan te bieden. Tickets om het evenement live bij te wonen vanuit Toverland kosten € 22,22 per persoon.

“We vinden het geweldig om als locatie te dienen voor dit prachtige evenement. Dat het daarbij ook weer mogelijk is om live publiek te ontvangen, is echt de kers op de vasteloavendtaart”, vertelt Roy Deenen, sales Business & Events bij Attractiepark Toverland.

Veel bekende artiesten hebben zich aan het initiatief verbonden. Zo zullen Beppie Kraft, Hoondervel, Big Benny, Dieter Koblenz, Wir Sind Spitze, Pruuf Mar, Andy & Roy, Kartoesj, Marjoleijn Heijltjes, Rempetemp, Shakin’ DJ’s, Spik en Span, Bjorn & Mieke, Marleen Rutten en Dansgroep Let’s Do It de vrijdag voor vastelaovend het podium betreden.

Interactie met het publiek

Tijdens de show wordt er gezorgd voor interactie met zowel het publiek thuis als het publiek dat live aanwezig is. ’Ons doel is om iedereen met elkaar te verbinden. We verklappen nog niet wat er allemaal gaat gebeuren, maar het wordt zeker spectaculair,’ geeft initiatiefnemer Natascha Rouette aan. Tijdens de show zijn er ook prijzen te winnen voor o.a. ‘De best versierde straat’. Om hier kans op te maken, kan men t/m 24 februari foto’s sturen naar connect@mediainn.nl. Op de andere prijzen maakt men kans als men thuis op de bank kijkt met een Sjpas- en Plezeerbox of live aanwezig is.

Info

Waar: Toverland Sevenum

Wanneer: vrijdag 25 februari 2022 van 19:00 tot 23:11

Website: www.facebook.com/events/450533553259638/?ref=newsfeed

Terug naar evenementen