De allerletste keer de Gebroeders Peters

Roermond

Helaas Helaas Helaas

Voorstelling “De Gebreurs Peters Revue” en BCL treffen 2020 uitgesteld naar 2021.Helaas is na lang wikken en wegen door het BCL bestuur, de Veldjmuus, de gebroeders Peters en Theater De Oranjerie gezamenlijk besloten om de voorstelling “De Gebreurs Peters Revue” en het BCL treffen in 2020 niet door te laten gaan.Door de social distancing maatregelen in verband met het coronavirus is het onmogelijk om de 800 bezoekers per avond voor de Gebreurs Peters in de theaterzaal van De Oranjerie en de verwachte 1.750 bezoekers op de zondag tijdens het BCL treffen te verwelkomen. In goed onderling overleg is besloten om de 3 geplande voorstellingen van de Gebreurs Peters en het BCL treffen een jaar uit te stellen. Gekochte kaarten voor de shows van de Gebreurs Peters blijven geldig voor de voorstellingen die nu gepland staan op woensdag 17, donderdag 18 en vrijdag 19 november 2021. Dus als voorbeeld als u dit jaar een kaart heeft voor de woensdag is die het volgend jaar ook voor de woensdag. Het BCL treffen zal volgend jaar gehouden worden op zaterdag 20 en zondag 21 november 2021. Theater De Oranjerie zal op korte termijn alle bezoekers die kaarten hebben gekocht persoonlijk per mail of post informeren


Op veler verzoek.
De Gebreurs Peters Revue
De Allerlétse keer.

Om diverse redenen zijn Ben, Koos en Dré Peters (oftewel de gebreurs Peters) enkele jaren geleden gestopt met hun optreden als trio.
Dit was gelijk het einde van de Bonte Avonden van De Veldjmuus in de Oranjerie.
De verzoeken om nog een keer een avond te organiseren met de gebroeders Peters namen hand over hand toe.
Koos, die herstelde van lichamelijke klachten, Dré, die na een hartinfarct zes stens kreeg aangebracht en Ben met een overvolle agenda hadden wel andere problemen.
Nu De Veldjmuus in 2020 het BCL treffen gaan organiseren werd het idee geopperd om nog eens een heerlijke humoristische gebroeders Peters avond te organiseren op 20-11-2020.
Ben heeft zijn agenda geblokt om dan mee te kunnen doen, Koos en Dré herstellen langzaam van lichamelijke ongemakken en derhalve bracht een onderlinge meeting het besluit om toch nog eens humoristisch vol aan de bak te gaan.
Een voorstelling bleek te weinig te zijn en derhalve is 19 november ook vrijgehouden. De Oranjerie neemt de kaartverkoop voor haar rekening en zodoende zullen de kaarten vanaf november verkrijgbaar zijn. De entree is 25 euro (inclusief garderobe
en pauzedrankjes).

De gebroeders Peters zullen weer zorgen voor een avond met veel humor en dat op hun bekende manier. Kaarten zullen de gebroeders Peters niet zelf verkopen omdat dit bij de Oranjerie in goede handen is.

U wilt er natuurlijk bij zijn. Zorg tijdig voor kaarten via de Oranjerie.
Het duurt nog wel even maar een gewaarschuwd mens telt voor elf. Wij houden u op de hoogte.

Info

Waar: Theater De Oranjerie Roermond

Wanneer: woensdag 17 november 2021 van 20:11 tot 23:11
donderdag 18 november 2021 van 20:11 tot 23:11
vrijdag 19 november 2021 van 20:11 tot 23:11

Terug naar evenementen