De allerletste keer de Gebroeders Peters

Roermond

Op veler verzoek.
De Gebreurs Peters Revue
De Allerlétse keer.

Om diverse redenen zijn Ben, Koos en Dré Peters (oftewel de gebreurs Peters) enkele jaren geleden gestopt met hun optreden als trio.
Dit was gelijk het einde van de Bonte Avonden van De Veldjmuus in de Oranjerie.
De verzoeken om nog een keer een avond te organiseren met de gebroeders Peters namen hand over hand toe.
Koos, die herstelde van lichamelijke klachten, Dré, die na een hartinfarct zes stens kreeg aangebracht en Ben met een overvolle agenda hadden wel andere problemen.
Nu De Veldjmuus in 2020 het BCL treffen gaan organiseren werd het idee geopperd om nog eens een heerlijke humoristische gebroeders Peters avond te organiseren op 20-11-2020.
Ben heeft zijn agenda geblokt om dan mee te kunnen doen, Koos en Dré herstellen langzaam van lichamelijke ongemakken en derhalve bracht een onderlinge meeting het besluit om toch nog eens humoristisch vol aan de bak te gaan.
Een voorstelling bleek te weinig te zijn en derhalve is 19 november ook vrijgehouden. De Oranjerie neemt de kaartverkoop voor haar rekening en zodoende zullen de kaarten vanaf november verkrijgbaar zijn. De entree is 25 euro (inclusief garderobe
en pauzedrankjes).

De gebroeders Peters zullen weer zorgen voor een avond met veel humor en dat op hun bekende manier. Kaarten zullen de gebroeders Peters niet zelf verkopen omdat dit bij de Oranjerie in goede handen is.

U wilt er natuurlijk bij zijn. Zorg tijdig voor kaarten via de Oranjerie.
Het duurt nog wel even maar een gewaarschuwd mens telt voor elf. Wij houden u op de hoogte.

Info

Waar: Theater De Oranjerie Roermond

Wanneer: donderdag 19 november 2020 van 20:11 tot 23:11
vrijdag 20 november 2020 van 20:11 tot 23:11

Terug naar evenementen