C.V. de Katers Holtum viert haar 6 x 11 jarig jubileum

Sittard-Geleen

C.V. de Katers is in november 1952 opgericht en viert haar jubileum dan ook in november.

Het jubileumseizoen is op zondag 11 november officieel geopend met een Limburgse mis in samenwerking met Schutterij St. Martinus, muziekgezelschap Juliana Holtum, het Gemengd zangkoor Holtum, de Oud Prinsen Holtum en natuurlijk met C.V. de Katers. Een prachtige mis met als een van de hoogtepunten, de installatie van maar liefst 4 nieuwe leden van de carnavalsvereniging. Aansluitend werd op de Holtummermarkt de Katervlag gehesen waarna alle verenigingen die hadden meegewerkt aan de Limburgse mis konden genieten van een heerlijke brunch.

C.V. de Katers is in november 1952 opgericht en viert haar jubileum dan ook in november. In het weekend van 23 tot en met 25 november zullen er diverse activiteiten plaatsvinden. Zo zal de jubileumprins en/of jubileumprinses en het jeugdprinsenpaar op vrijdag 23 november worden uitgeroepen. Op deze avond zullen een aantal artiesten acte de préséance geven, zoals Juulke, Duo op Ós en Spik en Span. Op 25 november is er een heuse jubileumreceptie. Voor alle collega-carnavalsverenigingen uit de regio begint de jubileumreceptie om 11.11 uur. De jubileumreceptie voor alle inwoners van Holtum, verenigingen uit Holtum en alle andere geïnteresseerden begint vanaf 15.00 (zaal open vanaf 14:30). Om 15.00 zal eerst La Bamba een spetterend optreden gaan verzorgen waarna de aanwezigen over kunnen gaan tot het feliciteren van de jubilerende vereniging. Rond 19.11 zal de enige echte Erwin de jubileumreceptie afsluiten waarna DJ Paul nog tot in de late uurtjes zijn kunsten zal vertonen.

Al met al zijn kosten nog moeite gespaard om er een onvergetelijk jubileumweekend van te maken. We zien u graag de 23ste of 25ste november in het Katerrijk!

Beleefd uitnodigend,

C.V. de Katers Holtum

Info

Waar: Holtum

Wanneer: vrijdag 23 november 2018 van 20:11 tot 23:59
zondag 25 november 2018 van 11:11 tot 23:59

Terug naar evenementen