C.V. De Bergböck viert haar 6x11-jarig bestaan

Kerkrade

C.V. De Bergböck viert haar 6x11-jarig bestaan!

Het is bijna weer zover! Na ruim anderhalf jaar zonder activiteiten staat de start van het carnavalsseizoen 2021-2022 voor de deur. Voor De Bergböck is dat, naast de situatie waar het coronavirus ons ook nu nog in plaatst, om meerdere redenen een heel bijzonder seizoen.

Niet in de laatste plaats omdat wij dit seizoen ons jubileum vieren! Opgericht in 1956, zet C.V. De Bergböck zich inmiddels al bijna 66 jaar met veel passie en energie in om het carnavalsgebeuren te bevorderen. Uiteraard op de Huls, maar inmiddels ook bij al onze goede vrienden ver daarbuiten.

Voor ons 6x11-jarig jubileum hebben wij het onderstaande programma samengesteld, dat zonder meer als passend bij een jubileumseizoen mag worden gezien.

Op vrijdag 12 november beginnen wij het seizoen met de Jubileumzitting. Wij hopen u dan in groten getale te mogen verwelkomen, zodat wij samen met u de Jubileumhoogheid kunnen installeren. Hij zal vanaf dit moment, tot en met de sluiting van het jubileumseizoen op dinsdag 1 maart 2022, over het Bergbokkenrijk regeren.

Ook tijdens de rest van dit extra lange jubileumseizoen nodigen wij u van harte uit om ons 66-jarig bestaan te komen vieren, uiteraard in de bekende Bergbokken-sfeer!

Info

Wanneer: vrijdag 12 november 2021 van 19:11 tot 23:59

Terug naar evenementen