Finale CMC ALAIF in de bios en online

CMC ALAIF 2022 in de bioscoop!

CMC ALAIF 2022 brengt de vastelaovend naar de bioscoop. Dus “trek dien pèkske aan, schmink op de snoet” en kom de “vastelaovend” beleven met een hapje en drankje in de bioscoop. We hebben momenteel zalen gereserveerd bij Service Bioscoop Royal in Echt en bij Service Bioscoop Luxor in Reuver.

“Vastelaovend” moet je beleven! Het beleven van het mooiste feest van het jaar, doe je samen met je vrienden op een prachtige locatie, in een mooie omgeving. Proef de sfeer, zing mee en laat je vanuit je luie stoel, terwijl je op het witte doek geniet van optredens van de finalisten CMC ALAIF, verwennen met een hapje en een drankje.

Op zondag 30 januari 2022 vanaf 14.30 uur zullen de finalisten muzikaal door de zaal vliegen tijdens de volledige finale uitzending van CMC ALAIF 2022! De winnaar van elke categorie (Origineel, Cover en Videoclip) krijgt tevens de mogelijkheid om het liedje live op de bühne te brengen in een van de bioscoopzalen.

Tevens zal zondagavond 30 januari 2022 vanaf 20.00 uur de gehele finale worden uitgezonden via TV (TV-zender TV-Ellef voor klanten van Ziggo). Daarnaast zal de finale ook gelijktijdig vanaf 20.00 uur te volgen zijn via een stream via onze Facebook CMC ALAIF | Facebook

Gezien de geringe beschikbaarheid van kaarten adviseren wij je nu al om kaarten te reserveren via de site www.cmcalaif/bioscoop. TIP! Geef een ticket als Kestcadeau!

Toelichting persbericht:

De gehele situatie rondom Covid-19 dwingt ons ook dit jaar weer tot het organiseren van een finale anders dan we gehoopt hadden en anders dan wat het publiek van ons gewend is. Echter biedt dit ook de kans om iets unieks op poten te zetten, een uitdaging welke wij met 2 handen aangrijpen!

De stichting carnavalsmuziek.com handelt ook dit jaar weer vanuit het uitgangspunt dat we schrijvers en artiesten een extra podium willen bieden, creatievelingen willen stimuleren en zowel ervaren als startende artiesten enthousiast te willen behouden om Limburg te laten genieten van hun muzikale inzet.

Voor de finale van 2022 lagen er 2 opties klaar.

- 1 de finale live uitvoeren in een theater.

- 2 net als vorig jaar een digitale uitzending van de finale.

Uiteindelijk is er gekozen voor een combinatie van de 2 opties, Het is helaas niet onrealistisch om rekening te houden met opnieuw (andere) maatregelen op 14 januari tijdens een nieuwe landelijke persconferentie. Mochten er strengere maatregelen komen, waardoor optie 1 misschien niet mogelijk is, dan kunnen we altijd “terugvallen” op onze stream. Mochten er versoepelingen aankomen dan hebben we nog altijd de mogelijkheid klaarliggen om uit te breiden.

Met de ingeslagen weg hebben we bewust gekozen voor kleinere zalen om zo geen hele grote groepen bij elkaar te brengen. We bieden het publiek de kans om in een unieke en intieme setting, maar toch samen, te genieten van prachtige “vastelaovesmeziek” op een mooie locatie. We hebben tevens bewust gekozen voor bioscoopzalen die werken met het “service bioscoop” concept. Dit houdt in dat het mogelijk is om vanuit je stoel een bestelling voor een hapje of drankje te plaatsen en vervolgens zal een ober je bestelling komen bezorgen bij je stoel!

Voor zowel de deelnemers als het publiek zal CMC ALAIF een unieke “vastelaovesbeleaving” worden!

VASTELAOVEND MAKE VEER SAME!

De Stichting Carnavalsmuziek.com,

organisator van CMC ALAIF.

Info

Waar: online

Wanneer: zondag 30 januari 2022 van 14:30 tot 23:59

Terug naar evenementen