Finale CMC ALAIF

Maasgouw

Finalisten finale CMC ALAIF 2020 bekend.

Hij ligt weer klaar! De Marlstone Music Cheque voor de komende editie van CMC ALAIF 2021.

Wie mag zich de winnaar CMC ALAIF 2021 noemen en wint de Marlstone Music cheque? Dat is ook voor komend jaar weer de vraag. De stichting Carnavalsmuziek.com, organisator van het Provinciale Vastelaovesleedjeskonkoer, maakt bekend dat de negende finale CMC ALAIF op vrijdag 15 januari 2021 doorgaat.

Komend jaar zal de slogan van de stichting: “VASTELAOVEND MAKE VEER SAME!” meer dan ooit toepasselijk zijn in het Limburgse land. CMC ALAIF is 10 jaar geleden ontstaan met het gedachtegoed om artiesten en schrijvers een extra podium te kunnen bieden. Ook komend jaar zal dit niet veranderen. Juist nu waar artiesten en schrijvers de moeite nemen om liedjes te maken en verschillende podia “wegvallen” is de stichting van mening dat de artiesten een extra podium verdienen.

“We hebben getracht in oplossingen te denken en niet meteen de handdoek in de ring te werpen. We hebben niet gekeken naar wat er niet kan, maar naar hetgeen wel kan”, aldus de organisatie.

Natuurlijk wordt er op alle manieren rekening gehouden met de (dan) geldende COVID-19 maatregelen. Hoe de aanloop naar de finale, en de finale-avond zelf, er gaan uitzien is in grote lijnen bekend. De stichting zal binnenkort met een uitgewerkt script naar buiten komen. Wat nu wel al duidelijk is, is dat het een finale zonder publiek wordt.

“Vastelaovendminnend” Limburg hoeft, mede dankzij enkele trouwe sponsoren, niets te missen van de finale-avond want deze wordt in zijn geheel op vrijdag 15 januari 2020 vanaf 20.00 uur uitgezonden.

Vanaf 11 november 2020 kunnen artiesten zich weer inschrijven voor de finale CMC ALAIF via de website www.cmcalaif.nl

“VASTELAOVEND MAKE VEER SAME!”

Info

Waar: Don Bosco in Heel

Wanneer: vrijdag 15 januari 2021 van 20:11 tot 23:59

Terug naar evenementen