Carnavalsvereniging de Katers Holtum 6x11 opent het carnavalsseizoen

Sittard-Geleen


C.V. de Katers Holtum viert het komend seizoen haar 6 x 11 - jarig jubileum!

De voorbereiding op het jubileumseizoen zijn in volle gang en er wordt hard gewerkt om er een spectaculair jaar van te maken. Er wordt natuurlijk ook teruggekeken naar het roemrijke verleden van de vereniging. De werkgroep “Houtem Vreuger” heeft ter ere van het jubileum een hele avond gewijd aan de mooie historie van de vereniging. Op 9 november kan eenieder vanaf 19.00 terecht (aanvang programma 19.30) in het gemeenschapshuis “De Auw Sjoal” in Holtum ook wel de Katertempel genoemd. Er zal dan 2 uur lang worden teruggekeken op de prachtige historie van de vereniging.
Op 11 november gaat C.V. de Katers het seizoen officieel openen met een Limburgse mis in samenwerking met Schutterij St. Martinus, muziekgezelschap Juliana Holtum en het Gemengd zangkoor Holtum. Aansluitend zal op de Holtummermarkt de Katervlag worden gehesen.
C.V. de Katers is in november 1952 opgericht en viert haar jubileum dan ook in november. In het weekend van 23 tot en met 25 november zullen er diverse activiteiten plaatsvinden. Zo zal de jubileumprins op vrijdag 23 november worden uitgeroepen en op 25 november is er een heuse jubileumreceptie. Dames en heren, katers en ketjes noteer de data alvast in jullie agenda, binnenkort zal er meer informatie over de diverse activiteiten naar buiten komen.

Info

Waar: Holtum

Wanneer: zondag 11 november 2018 van 09:30 tot 15:11

Terug naar evenementen