Carnavalsduo Nick & Patrick vieren 1e lustrum

Maastricht

Carnavalsduo Nick & Patrick vieren 1e lustrum
Middels een mee-zing-avond én clipopname van hun nieuwe LVK nummer “Veer Zinge Alles” vieren Nick & Patrick vrijdag 8 november dat zij vijf jaar actief zijn als carnavalsduo.
Het begon in 2015 toen Patrick van de Weijer het jonge talent Nick van Oerle een podium bood door samen met hem zijn inzending voor het Mestreechs Vastelaovendsleedsjes Konkoer te zingen. Het nummer “Iech kin de wereld aon!” werd dat jaar tweede. Daarna hebben de heren het nummer ingestuurd naar het LVK en meteen drongen zij als debutanten door naar de grote finale en behaalden een fraaie 10e plek. Daarna heeft het duo alle opeenvolgende jaren steeds de halve finale van het LVK bereikt. In 2017 wonnen zij ook nog in Maastricht met “Vleugelkes”. In 2018 gaf Patrick nog méér jong talent een kans door zijn winnend liedje “Gewoen e vastelaovendsleedsje” te laten zingen door Nick, Marvin en Jelke.
Vorig jaar scoorden Nick & Patrick een grote hit met het nummer “Maak de V” dat een 7e plek tijdens de LVK finale in het MECC. Het duo heeft mede door dit nummer een behoorlijke volle agenda komend jubileumseizoen.
De opvolger van “Maak de V” wordt op vrijdag 8 november gepresenteerd in café ’t Pothuiske vanaf 20.33 uur. Tegelijkertijd wordt dan ook de videoclip van het nieuwe liedje “Veer Zinge Alles” opgenomen en iedereen mag hierin mee figureren. Toegang is gratis…

Info

Waar: café ’t Pothuiske vanaf 20.33 uur.

Wanneer: vrijdag 8 november 2019 van 20:33 tot 23:33

Terug naar evenementen