Carnavals Estafette Maastrichtse roeivereniging

Maastricht

Maastrichtse roeivereniging wil psychische problemen bij jongeren uitroeien

Zaterdag 15 februari aanstaande is de Carnavals Estafette in het clubhuis van de Maastrichtsche Watersport Club (MWC). Iedereen kan meedoen en roeien voor jongeren in Limburg om geld in te zamelen voor @ease, een inloophuis voor jongeren in Heerlen en Maastricht waar ze anoniem en gratis terecht kunnen met hun problemen. Liefdesverdriet, eenzaamheid, ouders die scheiden, te veel gamen, studiestress, schulden, eetproblemen, somberheid. Alles is bespreekbaar. En niks is raar.

De Carnavals Estafette start 15 februari om 11.11 uur en duurt 11 uur en 11 minuten. De wedstrijd eindigt dus om 22.22 uur. Hierna volgt meteen de prijsuitreiking. Het team dat de meeste kilometers heeft geroeid in 11 uur en 11 minuten, is de winnaar en ontvangt de fraaie 11e van de 11e Bokaal. Om de roeiers mentaal te ondersteunen zijn er diverse optredens van o.a. Zaate Herremnie ‘De Sjevroaje’, Patrick Ummels en My Bloody Bernardine. Natuurlijk komt ook de Carnavalsprins van Maastricht met de Tempeleers alle deelnemers een hart onder de riem steken.

Roeien is gezond. Het is goed voor zowel je lichaam als je hersenen! Schrijf je daarom in met familie, vrienden, kennissen, collega’s en roei mee om @ease te steunen! Het wordt een supergezellige dag met allerlei optredens van carnavalsbandjes en dj’s. Deelname aan de Carnavals Roei Estafette is € 20, - per persoon. Dit bedrag is inclusief ontvangst met koffie, thee en vlaai, lunch en avondeten op 15 februari. Wil je meer informatie of je alvast inschrijven met een team? Stuur een mail maar Paula Snijders. E: p.snijders@hfl.nl. Bellen kan natuurlijk ook. Het nummer is (043) 4077 361 of 06 5073 9831.

@ease is er speciaal voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar die vragen hebben over psychische klachten, problemen thuis of op school, seksualiteit, geld- en drugsproblemen en andere persoonlijke zaken. Bij @ease kunnen jongeren gewoon binnenlopen, zonder verwijsbrief en zonder afspraak. Alle gesprekken bij @ease zijn vertrouwelijk en gratis. Het doel is om de drempel om hulp te zoeken te verlagen: hoe klein of groot de zorgen of problemen ook zijn. @ease is gevestigd aan de Bogaardenstraat 35A in Maastricht. In Heerlen is @ease te vinden aan de Kloosterweg 1, ingang gebouw Carbon6.

Info

Waar: clubhuis van de Maastrichtsche Watersport Club (MWC)

Wanneer: zaterdag 15 februari 2020 van 11:11 tot 22:22

Terug naar evenementen