Buutte Clinic met Berry Knapen

Sittard-Geleen

31 mei Buutte Clinic met Berry Knapen
Wil je leren hoe je mensen aan het lachen maakt? Wil je de kunst van het buuttereednen onder de knie krijgen en jezelf op het podium durven te laten zien? Dan is deze clinic over buuttereednen iets voor jou!

Stichting Buutte Cultuur Limburg (organisator van de Limburgse BuutteCup) organiseert in samenwerking met 9-voudig Brabants tonpraat kampioen en 12-voudig Zuid-Nederlands tonpraat kampioen Berry Knapen een buutte clinic. Deze clinic wordt gehouden op 31 mei in Kasteel Limbricht. De avond begint om 20:00 uur en zal tot +/- 23:00 uur duren. De inschrijfkosten bedragen 5 euro en dat is inclusief koffie en een stuk Limburgse vlaai.

Tijdens deze clinic krijg je de kans om van ervaren buuttereedner Berry Knapen te leren hoe je een publiek aan het lachen kunt maken. Je leert over timing, opbouw van grappen, soorten grappen en hoe je je eigen stijl kunt ontwikkelen. Bovendien krijg je de kans om je eigen grappen te oefenen en feedback te krijgen van een echte professional.

Of je nu al ervaring hebt met buuttereedner of nog nooit op een podium hebt gestaan, deze clinic is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in buuttereednen. Je wordt aangemoedigd om jezelf uit te dagen en uit je comfortzone te stappen.

Schrijf je vandaag nog in voor deze clinic via het online formulier, let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Info

Waar: Kasteel Limbricht

Wanneer: woensdag 31 mei 2023 van 20:00 tot 23:00

Terug naar evenementen