Berger Boete Festijn

Roerdalen

Persbericht Berger Boete Festijn:

Na het succes van vorig jaar zal dit jaar weer het 11-11 Berger Boete Festijn plaatsvinden. Ook dit jaar vieren we de aftrap van de Vasteloavend met een spetterend programma!

Vorig jaar hebben Lars & Laura (eigenaren van Le Carrefour Preuf & Proost) voor de eerste keer het Berger Boete Festijn georganiseerd. Het werd zo goed ontvangen door iedereen dat ze het dit jaar ook weer gewoon organiseren.

De parkeerplaats wordt weer omgebouwd tot festivalterrein met overkapping en buitenpoduim en om 10:00 gaan de hekken open. Dan gaan we aftellen naar 11:11 en zal gestart worden met een dagvullend programma met alleen maar Limburgse topartiesten. We starten met Patrick Gerets en daarna barst het verder los met Wir sind Spitze, Marleen Rutten, Bjorn & Mieke, Bes Fis, Sjtök geluk, Erwin, Palaver, Big Benny, Marc & Erwin, Dieter und Gunter, Pats, Tobias Berger, Sjpringlaevend en Pim van Wylick. Tussendoor zal DJ Kings voor plaatjes en sfeer zorgen.

Het Berger Boete festijn is gratis toegankelijk voor iedereen. Voor meer info kunt u de website bezoeken, www.bergerboetefestijn.nl.

Info

Waar: Le Carrefour Preuf & Proost
Hoofdstraat 23, 6077 AM Sint Odiliënberg

Wanneer: zondag 11 november 2018 van 11:11 tot 19:11

Terug naar evenementen