Beppie Kraft, Big Benny en Bjorn en Mieke op Stereo Sunday

Venlo

Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve en Beppie Kraft maken opwachting op Stereo Sunday 2022

Stereo Sunday pakt groots uit tijdens haar 12e editie op 1 en 2 juli dit jaar. Verspreid over 5 podia komen er allerlei artiesten waaronder Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Beppie Kraft, Sefa en D-Block & S-Te-Fan.

Vijf stages met verschillende muziekstijlen

Op de mainstage zijn grote (internationale) acts te vinden zoals Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve en Mike Williams en is er een cross over tussen house, tech-house en urban.

In de tent kunnen liefhebbers van hardere stijlen hun hart ophalen en ook hier staat de internationale top geprogrammeerd met o.a. Sefa en D-Block & S-Te-Fan.

Op de andere 3 podia is o.a. Techno, Urban en feestmuziek te horen. Uniek is dat ook dit jaar weer de ‘Limburgse vastelaovend’ een plekje krijgt met optredens van o.a. Beppie Kraft, Big Benny en Bjorn en Mieke. De volledige line-up is te vinden via de website van Stereo Sunday.

Julianapark als decor voor Southern Wilderness Bezoekers wanen zich dit jaar in één grote wildernis met een exotisch tintje. Het thema ‘Southern Wilderness’ komt terug in het complete festival zoals de stages het decor en activaties. Hiermee slaat de organisatie een volgende slag op het gebied van beleving.

Uitverkopen met 25.000 bezoekers

Stereo Sunday verkocht tot zover al 78% van alle tickets in de voorverkoop. Nu de line-up bekend is verwacht de organisatie dat de ticketverkoop snel verder oploopt. De organisatie houdt er rekening mee uit te verkopen voor start van het festival. Dat zou goed zijn voor 25.000 bezoekers verspreid over 2 dagen. Een fikse groei ten opzichte van voorgaande edities.

Tickets zijn vooralsnog verkrijgbaar via www.stereosunday.nl

Info

Wanneer: zaterdag 2 juli 2022 van 15:00 tot 23:59

Terug naar evenementen