BCL-Treffen 2019 en Caldenbroich Music Night bij De Plaggenhouwers Grubbenvorst

Horst aan de Maas

Op 22-23-24 november vindt in Grubbenvorst het BCL Treffen 2019 en Caldenbroich Music Night plaats. Een cultureel weekend waarbij muziek de hoogste toon zal voeren en waar de gezelligheid niet zal ontbreken.

GMV de Plaggenhouwers en Sociëteit Caldenbroich slaan de handen in elkaar om een compleet cultureel weekend neer te zetten. Op vrijdagavond 22 november en zaterdagmiddag 23 november vindt Caldenbroich Music Night plaats. Een muziekspektakel door orkest en slagwerkensemble van Harmonie St. Joseph, met gastoptredens van plaatselijke en regionale amateur- en professionele artiesten. Op deze manier wordt de harmoniemuziek op een meer populaire manier dichter bij het publiek gebracht. Uiteraard wordt er dit jaar vooral op de zaterdagmiddag een carnavalesk tintje gegeven aan Caldenbroich Music Night met onder andere een optreden van de Toddezek.

Zodra Caldenbroich Music Night afgelopen is wordt de concertzaal in ’t Haeren omgebouwd tot een feestzaal waar op zaterdag 23 november een feestavond plaatsvindt waar nog lang over nagepraat zal worden. De hele zaal zal van links naar rechts gaan door de Snollebollekes, Helene Fischer Tribute zal ‘Atemlos ‘zorgen voor een springende massa waarna er nog vele polonaises gelopen zullen gaan worden met o.a. Bjorn&Mieke. Uiteraard verschijnen er ook verschillende Grubbenvorster artiesten op het podium deze avond.

Als spectaculaire afsluiting is er op 24 november het BCL Treffen 2019. GMV de Plaggenhouwers zal vele carnavalsverenigingen verwelkomen in ’t Haeren, waar een groot feest van onderlinge vriendschap gevierd gaat worden. Gestart wordt er met een optocht, maar geen traditionele optocht. Een digitale optocht van alle verenigingen zal door de zaal trekken! Vervolgens zullen vele artiesten, joekskapellen en dansgardes de bühne betreden om de hele zaal op de kop te zetten. LVK-winnaars Hoondervel, Spik&Span, de Toddezek en vele andere artiesten zullen Limburg deze dag de Grubbenvorster Gekke Maondaag laten beleven. Graag zien we jullie dit weekend in Grubbenvorst.

Kaarten voor Caldenbroich Music Night zijn vanaf 31 augustus verkrijgbaar bij ’t Haeren en “Beej Toën”.

BCL-kaarten voor de zaterdagavond zijn vanaf 7 september te koop via www.bcl2019.nl en de entree voor zondag is gratis!

Meer informatie kunt u vinden op www.bcl2019.nl & http://www.caldenbroichmusicnight.nl/of volg ons op Facebook en Instagram.

Info

Waar: Grubbenvorst 't Haeren

Wanneer: vrijdag 22 november 2019 van 19:30 tot 23:11
zaterdag 23 november 2019 van 19:30 tot 23:11
zondag 24 november 2019 van 12:30 tot 18:11

Terug naar evenementen