Auw Wieverbal i Vols

Vaals

Make Auw Wieverbal i Vols great again!!

Auw Wieverbal i Vols. Traditioneel een avond waar iedere dame onherkenbaar verkleed als Oad Wief door Vaals de cafeetjes af gaat. In 2018 werd deze avond nieuw leven ingeblazen en met succes! Sindsdien gaan elk jaar weer vele dames als gemaskerde Oad Wiever verkleed en geven Vaals zo haar unieke traditie terug. In Vaals zijn we uniek hiermee in het Heuvelland en dat is te merken aan de drukte tijdens deze avond. Ook vanuit de omliggende dorpen komen steeds meer mensen naar het grensdorpje Vaals toe om het traditionele Auwwieverbal in de gezellige Vaalser cafeetjes te beleven en te vieren!! Donderdag 20 februari is het weer zover en zal het ongetwijfeld weer een oergezellige avond worden. Demasqué zal dit jaar plaatsvinden bij cafe d’r Koffereck in Vaals.

Kroegentocht

De gezellige kroegjes van Vaals lenen zich uitstekend voor een ouderwetse kroegentocht. Alle cafe’s zullen de Auw Wiever ook echt in het zonnetje zetten. Zo ontvangen alle (onherkenbaar) gemaskerde Auw Wiever in alle zeven Vaalser cafe’s een gratis welkomst-shotje (1 per persoon):


  • Bei d'r Friets
  • Cafe Allure
  • Cafe d’r Druije Eck
  • Cafe de Fockink
  • Cafe d’r Koffereck
  • Cafe ‘t Vereinshoes
  • Cafe-Restaurant Suisse

Knallende start met De Palaver

Nieuw dit jaar is de openingsact bij Cafe d’r Koffereck. De Kolsche carnavalsband De Palaver zal vanaf 18.30 uur namelijk starten met een optreden en zo iedereen gelijk in de juiste stimmung brengen! Deze coverband van Keulse carnavalsmuziek, met muziek van o.a. Brings, de Höhner, Kasalla, Cat Ballou, Querbeat hoeft verder weinig verdere uitleg. Ze staan garant voor stimmung op elk feest of zitting.

Prijzen voor de mooiste gemaskerde Auw Wiever va Vols

Ook dit jaar zullen er weer prijzen zijn voor de mooiste gemaskerde Oad Wiever van Vaals! Nieuw is dat er maar liefst drie prijzen ter beschikking gesteld worden voor de creatiefste creaties. Uiteraard zal de winnaar door een professionele jury uitgekozen worden. Het demasqué is uiteindelijk om 00.00 uur bij (let op) café d´r Koffereck in Vaals.

Meer informatie?

Meld je dan even bij Linn Staps via linnstaps@gmail.com of ga naar de site: http://bit.ly/2Ao6Rue. Meer informatie over het Auw Wieverbal Vaals is ook te vinden op de website van C.V. de Grensulle Vols: www.grensulle.nl.

Dus join de Auw Wiever i Vols en make Auw Wieverbal great again!

Ga ook onherkenbaar verkleed op donderdag 20 februari...!!!

Info

Waar: centrum

Wanneer: donderdag 20 februari 2020 van 20:00 tot 23:59

Terug naar evenementen