Auw Wieverbal i Vols

Vaals

Make Auw Wieverbal i Vols great again!!

Auw Wieverbal i Vols. Traditioneel een avond waar iedere dame als Oad Wief onherkenbaar verkleed door Vaals de cafeetjes af gaat. In 2018 werd deze avond nieuw leven ingeblazen en met succes! Meer dan zeventig dames gingen als Oad Wief verkleed en gaven Vaals zo haar traditie terug. Dit verdient een waanzinnig groot compliment en dit aantal willen we natuurlijk dit jaar op donderdag 28 februari minimaal evenaren.

Ook voor 2019 hebben al vele dames toegezegd om Vaals op donderdagavond 28 februari weer volledig onherkenbaar onveilig te maken! De vele oergezellige kroegjes van Vaals lenen zich ook uitstekend voor een dergelijke kroegentocht. Alle kroegen zullen hier uiteraard ook op inhaken tijdens deze avond en de Auw Wiever echt in het zonnetje te zetten. Alle (onherkenbaar) gemaskerde Auw Wiever ontvangen in alle zeven Vaalser kroegen een gratis welkomst-shotje (1 per persoon):


  • Bei d'r Friets
  • Cafe Allure
  • Cafe d’r Druije Eck
  • Cafe de Fockink
  • Cafe d’r Koffereck
  • Cafe ‘t Vereinshoes
  • Restaurant Suisse

Reischeque voor mooiste gemaskerde Oad Wief va Vols

Ook dit jaar is er een speciale hoofdprijs voor het mooiste gemaskerde Oad Wief van Vaals! Deze geheel gesponsorde prijs is een reischeque van Kupers Reisinfo in Vaals ter waarde van maar liefst € 100,-. Deze reischeque is voor het winnende Oad Wief vrij te besteden voor een weekendje weg naar bijvoorbeeld Antwerpen of Parijs. Uiteraard zal de winnaar door een professionele jury uitgekozen worden. Het demasqué is uiteindelijk om 00.00 uur bij (let op) café Bei d´r Friets in Vaals. Prins Jürgen de eerste en de Grensülle zullen vanaf 20.00 uur starten met hun kroegentocht vanaf café ’t Vereinshoes.

Meer informatie?

Meld je dan even bij Linn Staps via linnstaps@gmail.com of ga naar de site: http://bit.ly/2Ao6Rue. Meer informatie over het Auw Wieverbal Vaals is ook te vinden op de website van C.V. de Grensulle Vols: www.grensulle.nl.

Info

Waar: centrum

Wanneer: donderdag 28 februari 2019 van 20:00 tot 23:59

Terug naar evenementen