Angers: Big Benny, Patrick Gerets, Resi Coumans & Bigband Boesten

Roermond

‘Angers’ ook dit jaar weer ‘Angers’
De show ‘Angers’ wordt op 3e kerstdag 27 december voor de derde achtereenvolgende keer gepresenteerd in de Oranjerie.

Het thema van de show is ‘Neet te Filme’ en daarmee is duidelijk dat filmmuziek de leidraad is. In het dialect zijn nieuwe teksten gemaakt door Ton Spätjens en Mark Latta op beroemde filmklassiekers. Ze worden gezongen door Big Benny, Patrick Gerets en Resi Coumans. De Big Band Boesten tekent wederom voor de muzikale begeleiding evenals het kwartet van Amici.

Als speciale gasten zijn Amber Nelissen, bekend van de Sjinderhannes, die in de huid kruipt van Aretha Franklin en Stan Peters, zanger bij ‘From USA’, zal Prince doen herleven.

De nieuwe arrangementen die door Hub Boesten zijn gemaakt zijn een uitdaging voor de band maar zeker ook voor de tekstschrijvers en zangers. Er wordt druk geoefend in een goede sfeer waardoor de regiseur Marc Latta, PR manager Richelle Beerens en de organisatoren Roger Kessels en Math de Ponti hoge verwachtingen hebben van de deze nieuwe show. Al twee keer eerder was de Oranjerie bomvol in een feestelijke kerstsfeer.

De nadruk ligt nog meer dan de vorige jaren op zang en muziek maar ook nu zal Resi de aanjaagster zijn van het duo Big Ben Peters en Patrick Gerets. Maar zijn deze gezworen kameraden wel zo’n duo door dik en dun? Kunnen zij de weelde van het geld dragen? Kan muziek de bindende factor zijn of gaan deze Bluesbrothers een einde maken aan hun vriendschap?

‘Angers’, Neet te filme’
Oranjerie 3e kerstdag 27 december 2018
Aanvang 20.00 uur
Entree 22 euro inclusief garderobe en pauze drankjes.
Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via de site van de Oranjerie of aan de receptie van het hotel.

Info

Waar: Oranjerie Roermond

Wanneer: donderdag 27 december 2018 van 20:00 tot 23:00

Terug naar evenementen