Allerkinder (Dag van de Onnozele Kinderen)

Venlo

Donderdag 28 december organiseert Stichting Kinderfeesten Venlo het traditionele kinderfeest Allerkinder.


Allerkinder

Dit jaar vindt het evenement plaats bij Beej Benders met een vernieuwd programma. Een dag groot zijn, dat is waar het tijdens Allerkinder om draait. Zo mogen de kinderen zich verkleden in oude klederdracht en de catwalk op tijdens de modeshow, gevolgd door een interactief vernieuwd programma. Bij dit gratis evenement zijn alle kinderen van harte uitgenodigd! Aanmelden is gewenst via het aanmeldformulier van Beej Benders.

Vernieuwd programma!
Met nieuwe activiteiten, en de samenwerking met Beej Benders, verwachten we een nog leuker programma neer te zetten. Het programma start om 13.30 uur met verkleden en schminken met aansluitend om 14.00 uur de modeshow. Na de modeshow start het interactieve programma met koekjes bakken, een goochel-show en een speurtocht door de winkel. Het programma eindigt rond 16.00 uur. Ook de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het programma of een kopje koffie te komen drinken. Kijk voor een speciaal ‘Allerkinder aanbod’ op www.beejbenders.nl.

Allerkinder, zoals ze het in Venlo noemen, gaat terug naar de bijbelse geschiedenis. Herodes gaf toen opdracht om alle kinderen jonger dan 2 jaar te vermoorden. De onschuldige 'onnozele' kinderen werden toen vermomd om ouder te lijken en zo aan de dood te ontsnappen.

Info

Waar: Beej Benders Nolensplein Venlo

Wanneer: vrijdag 28 december 2018 van 13:30 tot 16:00

Terug naar evenementen