Afscheid van Frans Croonenberg met receptie en artiesten

Gulpen-Wittem

PERSBERICHT

Afscheid van Frans Croonenberg met receptie en artiesten

Precies een jaar geleden besloot Frans Croonenberg zijn indrukwekkende zangcarrière om fysieke redenen te beëindigen. Op zondag 11 juni komt er voor de vele fans en vrienden, collega-artiesten en relaties het beloofde moment om daarbij stil te staan. Dat gebeurt in de vorm van een receptie en optredens van tal van artiesten in het BrouwLokaal en de aangrenzende BierGarten aan de Rosstraat in Gulpen van 14.00 uur tot 18.00 uur.

Wie bij dit afscheid aanwezig wil zijn, kan zich voor een gratis toegangskaart inschrijven voor een van de twee tijdsloten (14.00 uur- 16.00 uur of 16.00 uur – 18.00 uur). Door die tijdsloten hoopt het organiserend comité op een goede doorstroming van de receptiegasten en Frans in de gelegenheid te stellen om zo persoonlijk mogelijk afscheid te nemen. Het inschrijven kan, bij voorkeur voor 5 juni, het snelst online via de link www.gulpenerbrouwlokaal.nl/receptiefrans. Wie niet online kan reserveren, is tot 5 juni dagelijks van 11.00 uur tot 17.00 uur welkom in de bierwinkel van het BrouwLokaal, Rijksweg 19a in Gulpen voor een printversie van de vereiste gratis toegangskaart voor dit evenement.

Frans Croonenberg (79), geboren en getogen in Gulpen, is in Limburg als zanger een begrip. Hij trad ook op in o.a. Duitsland, Oostenrijk, Spanje en vijf keer op het Dutch Holland Festival in Australië. Zijn definitieve doorbraak kwam na het winnen van het LVK in 2002 met ‘Wie d’r Herrgot Limburg hat gemaak’. Hij zong voornamelijk Limburgse en Duitse nummers en is van grote betekenis voor de Limburgse en Gulpense carnaval. Zo was hij medebedenker en zes jaar presentator van de Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale, elk jaar de officiële afsluiting van carnaval in Limburg.

Foto: Harry Heuts

Info

Waar: BrouwLokaal en de aangrenzende BierGarten aan de Rosstraat in Gulpen

Wanneer: zondag 11 juni 2023 van 14:00 tot 18:00

Terug naar evenementen