Aad op Nuuj en presentatie 'Uulesjlager' 2019

Roermond

Inschrijving voor “Uulesjlager 2018/2019” geopend

Artiesten, liedjesschrijvers en componisten die met hun vastelaovesliedje mee willen dingen om voor het komende Vastelaovesseizoen de nieuwe “Uulesjlager” van Sjtadsvastelaovesvereniging D’n Uul te worden, kunnen zich vanaf 1 september tot en met 30 september 2018 digitaal inschrijven op de website www.dn-uul.nl.


Uit alle inzendingen die tot en met 30 september bij D’n Uul binnen zijn gekomen, draagt de “kemissie Uulesjlager” slechts 1 liedje voor aan het Algemeen Bestuur van D’n Uul om als nieuwe Uulesjlager uit te roepen. Die nieuwe Uulesjlager zal dan tijdens het “Aad op nuuj” evenement op 10 november 2018 door Vorst Dirk I publiek bekend worden gemaakt en voor het eerst gepresenteerd.

D’n Uul streeft vooral naar net zo’n hoge kwaliteit van de nieuwe Uulesjlager als die van de afgelopen twee jaar: “Alaaf Limburgia” van Sam en Patrick in 2016 en “Doe en ich in ein reket” van Hans Leijendeckers in 2017. Beide Uulesjlagers werden samen ruim 10.000 keer bekeken op Youtube, ruim 5.000 keer op de Facebookpagina van D’n uul en zo’n 1300 keer op de website www.dn-uul.nl.


Anonimiteit inzendingen.

Uit alle inzendingen zal uiteindelijk alleen maar de Uulesjlager bekend worden gemaakt, alle overige inzenders blijven strikt geheim: er zullen geen mededelingen worden gedaan over wie nog meer een inzending heeft ingestuurd en er wordt ook geen nummer twee en drie bepaald.

De vertolkers van de Uulesjlager kunnen o.m. een prijzengeld van € 500,- tegemoet zien en optredens tijdens evenementen als o.a. ‘Aad op nuuj’, ‘Nach van de nuuje Sjtadsprins’ en de ‘Sjtasiefestasie’.

De inschrijving is tot en met 30 september a.s. opengesteld voor iedere liedjesschrijver.

Jaarmotto 2018-2019.

Een bron van inspiratie voor veel liedjesschrijvers vormt altijd het jaarmotto van Sjtadsvastelaoves-vereniging D’n Uul. Het jaarmotto voor het aankomend seizoen 2018-2019 is “deil dien Vastelaovesgeveul” (zie foto in bijlage).

Meer informatie over de uitverkiezing van de Uulesjlager, het regelement voor deelname en hoe men in moet schrijven is al vanaf nu te vinden op www.dn-uul.nl.

Info

Wanneer: zaterdag 10 november 2018 van 19:44 tot 23:59

Terug naar evenementen