90-jarige Jan Driessen voorop bij het BCL-Treffen

Sittard-Geleen

Jan Driessen 90 jaar en nog steeds voorop!

Op maandag 29 oktober jl. vierde Jan Driessen, in Tegelen, Steyl en ôppe Hei beter bekend als Jan van de Sjtevel of Jan de Cowboy, zijn 90e verjaardag.

Ondanks deze hoge leeftijd maakt Jan nog een kwieke indruk en stapt hij nog geregeld op zijn wielrenfiets.

Bij De Boereraod zal Jan op zondag 25 november aanstaande voorop gaan als ceremoniemeester tijdens het B.C.L.-Carnavalstreffen in Geleen.

Jan heeft in het verleden, van 1958 t/m 1988, als ceremoniemeester met zijn “klomp” voorop gelopen om alle Boeren en Boerinnen goed aan te sturen. 30 jaar dus! Sindsdien is hij ere-lid (hij is al 60 jaar lid van De Boereraod!), maar slaat hij zelden een vergadering over en is hij nog op vele Boereraodsactiviteiten te vinden.

Toen Jan 2 jaar geleden 8 x 11 jaar werd, is hij destijds door voorzitter Ron Nijs gevraagd of hij nog eens met zijn klomp voorop wilde gaan tijdens het B.C.L.-Carnavalstreffen in Blerick. Dit heeft hij met verve gedaan en zodoende willen wij hem ook graag dit jaar voorop laten gaan.

Jan verheugt zich hier enorm op en heeft zijn klomp al opgepoetst en klaargezet. Wie Jan aan het werk wil zien tijdens het B.C.L.-Carnavalstreffen, moet op zondag 25 november aanstaande om 13.30 uur in Geleen aanwezig zijn. Dit wilt u toch niet missen?

Info

Waar: Lindenheuvel BCL

Wanneer: zondag 25 november 2018 van 13:30 tot 17:00

Terug naar evenementen