25e Grote Rommelmarkt door Carnavalsvereniging de Vöskes Meerlo

Horst aan de Maas

25e Grote Rommelmarkt door Carnavalsvereniging de Vöskes Meerlo!

Meerlo,

Zondag 6 oktober 2019 houdt de carnavalsvereniging De Vöskes voor de vierentwintigste maal haar jaarlijkse rommelmarkt in sport & zalencomplex “’t Brugeind”.

Te koop vele brocante en vintage-spulletjes voor een mooie prijs. De naam rommelmarkt moet men dus niet letterlijk nemen. De Meerlose rommelmarkt staat bekend als een goed uit gesorteerde markt van tweedehands spullen in de regio. Zo zijn alle elektrische apparaten uitgetest.

Steeds meer bezoekers vinden de Meerlose markt. De carnavalsvereniging heeft dan ook de beschikking over twee grote zalen, waar alle goederen overzichtelijk uitgestald staan. Ook dit jaar kan de bezoeker rekenen op een keur van artikelen zoals op de volgende afdelingen te koop aangeboden worden: Computers, printers, tv’s, boeken, puzzels, kinderspeelgoed, brocante en vintage-spulletjes, muziekinstrumenten, lampen, fietsen, huishoudelijke artikelen, klein meubel, audioapparatuur, snuisterijen, curiosa en nog veel meer waardevolle artikelen.

Meer dan de moeite waard voor liefhebbers, verzamelaars of gewoon mensen die op zoek zijn naar iets unieks, om gezellig een middag te komen funshoppen, met meer dan 1.000 koopjes voor vaak vriendelijke prijzen. Er is voor iedereen wat wils. Bieden en loven, dat is het spel tussen koper en verkoper. Maar uiteindelijk zijn beide partijen tevreden zijn. Wie weet vind je hier het koopje van je leven. Nieuwsgierig?

Om 13.00 uur gaat de zaal open voor het kopen van kleine artikelen. Rond 14.00 uur start de verkoop bij opbod, waarbij de waardevolle goederen de hamer passeren. Het einde van de markt is om 16.00 uur.

Info

Waar: Meerlo

Wanneer: zondag 6 oktober 2019 van 13:00 tot 16:00

Terug naar evenementen