15de editie van Vols Tropical met Snollebollekes

Vaals

Op zaterdag 28 juli wordt het Prins Willem Alexanderplein voor de 15e keer omgetoverd tot een waar vakantieoord met èchte palmbomen en zomerse cocktails.

Kortom een unieke ambiance, die nergens anders te vinden is in Zuid-Limburg. Maar deze editie wordt niet zomaar een editie, het evenement wordt namelijk een feesteditie! Vols Tropical bestaat 15 jaar en dus vieren we feest! De organisatie, in handen van CV de Plintepuutsjere, zijn trots dat op deze feesteditie de Snollebollekes als afsluiter op de bühne zal staan.

Deze feesteditie van Vols Tropical sluiten we feestelijk af met de ontzettend populaire Snollebollekes. Hun eerste hit Vrouwkes werd in 2013 verkozen tot ‘Partyhit of the Year’ en won de BumaNL Award voor Beste Single. Deze klapper werd gevolgd door de hit Snollebolleke die zelfs bovenaan de Belgische chart terecht kwam en die de geschiedenis in is gegaan als de carnavalskraker van 2014! De naam Snollebollekes was gevestigd en de ene na de andere feesthit volgde, zoals Bam Bam (Bam) en de beukers Springen Nondeju en De Vloer is Lava. De knaller Links Rechts is nog steeds één van de hoogtepunten van menig festival zoals bijvoorbeeld Koningsdag 2018 of bij Pop on Top. Kortom een feestelijke afsluiter van een feestelijke editie!!! Vaals gaat het deze zomer meemaken als de Snollebollekes als afsluiter op Vols Tropical 2018 staat.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is reeds gestart en zijn online te koop (€ 11,- per kaartje) via www.volstropical.nl of via de voorverkoopadressen the Readshop Vaals, Outdoor Outlet Vaals, Ivo’s Sportshop Simpelveld of VVV Vaals, Gulpen of Valkenburg.

Info

Wanneer: zaterdag 28 juli 2018 van 20:00 tot 23:59

Terug naar evenementen