11e van d’n 11e Pleinfeest ‘Vör de kerk op ’t plein’

Boxmeer

Opening van het Carnavalseizoen ien Loën (overloon) op het plein voor de kerk!

Dagvullend programma van 10.30 tot 19.00 uur

Met artiesten als:
Dj Ricky Corony
De Roojse hofkapel
Marleen Rutten
Björn en Mieke
De Toddezék
Hoondervel
Goed zat
Nevenen

Entree is gratis!!!

Erbij zijn = meemaken!
‘Was jij erbij vorig jaar? Op 11e van de 11e ien Loën? Dat wás me een feest! Alles erop en eraan en een sfeertje joh!’ ‘Niet? Dan heb je wat gemist!’ Heel gauw zorgen dat je zondag 11 november a.s. wel van de partij bent! Gewoon gratis!’
Afgelopen jaar waren zo’n duizend bezoekers getuige van de première van een wervelende aftrap van het nieuwe carnavalsjaar in Overloon. En als premières zo succesvol zijn, dan doe je dat het jaar daarop natuurlijk nog eens dunnetjes over. Zo ook carnavalsvereniging de Huibuuke!
Middenin het dorp, buiten, voor de kerk en op het plein. Daar is het ook dit jaar te doen. Om 10.30 uur trappen de Huibuuke samen met Prins Stan I het 1e carnavalsfeest van het jaar af. Klaar om het prachtige carnavalsseizoen weer te openen. Prins Stan I mag zijn prinsensteek die ochtend inleveren en in het diepste geheim wordt die steek
overgedragen aan de nieuwe prins. Die staat namelijk te trappelen om zich op de 11e van de 11e op een spectaculaire manier eindelijk aan het publiek bekend te mogen maken. Voor de Huibuuke is het een sport om de prins elk jaar weer als een ware filmster te onthullen en ook dit jaar zal het publiek gegarandeerd met open mond naar deze bekendmaking staan te kijken.
Naast al het prinsengeweld is het woord natuurlijk aan de muziek. Een keur aan artiesten trekt voorbij en voor je het weet komt de volgende polonaise weer voorbij. Wie kent bijvoorbeeld Bjorn en Mieke niet? Of de mannen van Hoondervel? En voor het échte carnavalsgevoel maakt ook de Roojse Hofkapel zijn opwachting op de 11e van de 11e. Het is nog maar een fractie van de artiesten die je kunt verwachten en meezingen is gegarandeerd. Je hoeft nergens voor naar huis; aan eten en drinken is gedacht en als het onverhoopt toch slecht weer is, dan zorgen we gewoon voor een overkapping. Ook kinderen zijn van harte welkom. De Huibuuke staan te trappelen om er ook dit jaar samen met jullie een fantastisch feest van te maken! Zorg dat je erbij bent, tot dan!

Info

Waar: 14 Oktoberplein in Overloon (voor de kerk)

Wanneer: zondag 11 november 2018 van 10:30 tot 19:00

Website: www.Huibuuke.nl

Terug naar evenementen