L11 Alaaf zoekt leuke mensen; nog plek in Einzelgängeroptocht

L11 Alaaf zoekt leuke mensen; nog plek in Einzelgängeroptocht

In de Einzelgängeroptocht, op zondag 31 maart in Geijsteren, is nog plek voor een aantal einzelgängers, eenlingen en faatse. Inschrijven kan via L1.nl/ego

L11 Alaaf wil de echte humoristen dan ook naar het front roepen. "De provincie heeft hen nodig", aldus presentator Ruud Kleinen. "Humor bestreek ooit alle uithoeken van Limburg, die tijden gaan we laten herleven."

Ook de onbegrepen humorist is welkom. "Daarmee voel ik me zelf het meest verwant", vertelt vastelaovesredacteur en commentator Tom Doesborg. "Het is simpel; wil je écht opstaan tegen omhooggevallen netwerkers en beroepsvergaderaars, dan is de Einzelgängeroptocht je podium."

De Einzelgängeroptocht, georganiseerd door CV de Keieschieters, trekt met halfvasten (zondag 31 maart) door het hartje van Geijsteren. De eerste deelnemer begint om 13:00 uur aan de route, de live tv-uitzending van L1 begint om 14:00 uur.

L1 heeft een speciale vastelaoves-website: L11Alaaf.nl. L11 Alaaf is ook te vinden op Facebook en Twitter. Uitzendingen zijn terug te bekijken en te beluisteren via L1.nl.

L11 Alaaf

Veel meer over de vastelaovend vind je op L11Alaaf.nl en op L11 Alaaf Facebook:

Logo 1Limburg