L1 vanmiddag live bij Longines Trophy tijdens JIM

Afbeelding ter illustratie © Bron: L1
Van 11 t/m 13 november staat het MECC weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport wordt afgewisseld met Limburgse gezelligheid. L1 is erbij!

Longines Trophy

L1 zendt net als vorig jaar de Longines Trophy, de grote prijs Maastricht live uit. Talrijke internationale topruiters en toppaarden gaan de strijd aan met elkaar voor die ene trofee.
Het was de Duitser Hans-Dieter Dreher die afgelopen jaar als laatste ruiter in de barrage naar de winst reed door de snelle tijd van de Amerikaanse Lauren Hough te kloppen. Super was toch de prestatie van het jonge Nederlandse talent Lisa Nooren. Zij was met haar derde plaats ‘the talk of the town’ in Maastricht.
Commentaar bij de wedstrijd is van Sander Kleikers.
Uitzendtijd: 15:15 live op L1 TV

Terugkijken Jimmy Ochtend

Traditiegetrouw stond het MECC op zondagochtend weer op zijn kop tijdens de Jimmy Ochtend. De supersnelle pony’s met hun onverschrokken ruitertjes zorgden ook dit jaar weer voor een ontzettend spannende wedstrijd.
Naast deze spannende wedstrijd is natuurlijk ook nog de leuke mini steeple show met Shetlands en uiteraard maakt ook dit jaar de Sint weer zijn intrede in het gezelschap van tal van accrobatische stuntpieten.
Terugkijken: Spektakel bij de Jimmy Ochtend