L1 Vandaag volgt de Tour met wielerspecialist Raymond Kerckhoffs

L1 Vandaag volgt de Tour met wielerspecialist Raymond Kerckhoffs

L1 Vandaag volgt de Tour de France van etappe naar etappe met sportjournalist en wielerspecialist Raymond Kerckhoffs, elke werkdag rond 16:15.

Dinsdag 13 juli

De zestiende etappe vandaag in de Ronde van Frankrijk. De renners hangen nog een paar dagen rond in de Pyreneeën voordat het richting finishstad Parijs gaat. De start was in Pas de la Case, dat voor het eerst de Tour de France ontvangt, en de streep is 169 kilometer verder in Saint-Gaudens. Berg op, berg af!

|

Maandag 12 juli

Vandaag een rustdag in de Tour de France. Rust na een enerverend weekend, met zaterdag de schitterende overwinning van Bauke Mollema en zondag Wout Poels uit Blitterswijck die opnieuw de bolletjestrui wist de bemachtigen.

|

Vrijdag 9 juli

De dertiende etappe van de Tour de France. Van Nimes naar Carcassonne. Met Pocajar nog steeds in het geel. Aan de telefoon Raymond Kerckhoffs, sportjournalist en wielerspecialist. Hij volgt voor ons de Tour van asfalt tot kasseien, van col tot col, van etappe naar etappe.

|

Donderdag 8 juli

De twaalfde etappe van de Tour de France. Na de spectaculaire Ventoux-etappe zijn de sprinters weer aan zet. Althans, dat lijkt zo. De kans op waaiers is heel groot want de wind staat gunstig.

|

Woensdag 7 juli

De elfde etappe van de Tour de France.  Vandaag hebben we het met Raymond over de magie van de Mont Ventoux.

|

Dinsdag 6 juli

De tiende etappe van de Tour de France. Na de twee zware bergritten in de Alpen van afgelopen weekend en de aansluitende rustdag is het nu weer de beurt aan de sprinters.  Althans zo lijkt het, aangezien het parcours maar één klimmetje kent op bijna 150 kilometer van de streep.

|

Maandag 5 juli

Rustdag in de Tour en dus de vraag aan Raymond: wat doe je als journalist op een rustdag en wat doen de renners op de rustdag?

|

Vrijdag 2 juli

Na vijf dagen hectiek en een sprintje op dag zes, trekken we vrijdag langzaam richting de bergen, met vandaag een finale met een hele hoop hoogtemeters. 

|

Donderdag 1 juli

Dag zes in de Tour. Na vijf dagen hectiek en chaos zou de zesde etappe in de Tour weleens een welkome rustige dag voor de renners kunnen worden. De etappe is met 160 kilometer niet lang, het weer is goed en de finale lijkt niet al te veel gekke dingen in petto te hebben. maar je weet het nooit  Sportjournalist en wielerspecialist Raymond Kerckhoffs analyseert de rit.

|

Woensdag 30 juni

Dag vijf in de Tour. Wordt het niet eens tijd voor tijdrit, moet de tourdirectie gedacht hebben. En een tijdrit werd het. Het startpunt is Changé, de  finish is vijf kilometer verderop in Laval.  Van Raymond Kerckhoffs. willen we meer weten over de deze tijdrit van vandaag, maar we gaan ook nog even terug naar gisteren. De emoties na de onverwachte overwinning van Mark Cavendish. Niemand gaf een nog een cent en daar stond hij toch maar!

|

Dinsdag 29 juni

De vierde dag van de Tour de France is een vlakke dag, met een parcours waarin geen colletje is te bekennen. De renners zitten in Bretagne. Startpunt was de plaats Redon. Vandaar gaat het over 150.4 kilometer naar Fougères Het is een parcours waarvan we hopen dat dit zonder valpartijen de geschiedenis zal ingaan, want er wordt wat gevallen in deze Tour. Met sportjournalist en wielerspecialist Raymond Kerckhoffs praten we erover verder.

|

Maandag 28 juni

Dag drie in de Ronde van Frankrijk. Zelden heeft een Tour de France zo'n vliegende start gehad voor de Nederlandse fietsfanaten. Vandaag een etappe over 183 kilometer van Lorient naar Pontivy.

|

L1 Vandaag

We nemen de dag met je door in L1 Vandaag! Iedere werkdag op L1 Radio tussen 16:00 en 19:00.

Luister L1 Radio via L1.nl/Radio of op FM 95.3 en 100.3. L1 Radio is ook via DAB+ te beluisteren, op kanaal 7A.

L1mburg Centraal - 2 augustus 2021

L1mburg Centraal - 2 augustus 2021

L1mburg Centraal: Melissa Boekelman over de Olympische Spelen

L1mburg Centraal: Melissa Boekelman over de Olympische Spelen

L1mburg Centraal: redder in de watersnood

L1mburg Centraal: redder in de watersnood

L1mburg Centraal: Zomerparkfeest in Venlo gaat definitief niet door

L1mburg Centraal: Zomerparkfeest in Venlo gaat definitief niet door

L1mburg Centraal: sloop Emmabrug in Valkenburg gestart

L1mburg Centraal: sloop Emmabrug in Valkenburg gestart

L1mburg Centraal: zo zagen de proefuitzendingen van TV8 uit

L1mburg Centraal: zo zagen de proefuitzendingen van TV8 uit

Logo 1Limburg

Programma's