Tour de L1mbourg dagelijks op L1

Tour de L1mbourg dagelijks op L1

Vanaf 7 juli dagelijks live vanuit een andere Limburgse gemeente.

Zaterdag gaat de derde editie van Tour de L1mbourg weer in. Ruim drie weken lang zal L1 dagelijks langs mooie plekken in Limburg reizen om te praten over de Tour de France en de verrichtingen van bijvoorbeeld Tom en Wout in het peloton.

Gert Jakobs is vaste side-kick bij Sander Kleikers aan tafel. Dagelijks schuiven grote gasten aan, zoals oud-klassiekerkoning Johan Museeuw, Maarten Tjallingii of Koos Moerenhout. Maar ook Jan Janssen zit aan tafel, die exact 50 jaar geleden de Ronde van Frankrijk won.

Naast oud-renners en ploegleiders zitten ook gasten aan tafel met hele eigen wielerervaring.

Denk aan artiesten als Gé Reinders, Suzan Seegers, Blaudzun of Theo Joosten van Rowwen Hèze... Sander Kleikers

L1-verslaggever Bas van Mulken staat dagelijks live aan de finish om de eerste reacties te halen.

Tour de L1mbourg is vanaf vrijdag 6 juli iedere dag te zien op L1 TV vanaf 17:50 (hh 20.50 en 22.50) en te zien via L1.nl/TDL.

Alle locaties van Tour de L1mbourg

Tour de L1mbourg

Iedere dag tijdens de Tour de France vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats, live op L1 TV. Herhaling om 20:50 en 22:50. Te zien op digitale tv: Ziggo kanaal 713 en KPN kanaal 508.
Meer informatie over Tour de L1mbourg op L1.nl/TourdeLimbourg

Logo 1Limburg

Vierde zege op rij voor MVV

Vierde zege op rij voor MVV

MVV heeft haar vierde zege op rij te pakken. Tegen de ploeg die laatste staat in de Keuken Kampioen Divisie, Jong FC Utrecht werd het een alles behalve makkelijke 4-2 overwinning.

Programma's