L1 schaft bureaucommissie af

L1 schaft bureaucommissie af

In navolging van vele landelijke mediabedrijven hebben ook de regionale omroepen per 1 januari 2019 de bureaucommissie afgeschaft. Ook L1 heeft deze wijziging doorgevoerd en volgt daarmee de markt.

Ook wij denken dat we hiermee een vereenvoudiging van de kostenstructuur behalen. Deze vereenvoudiging zorgt voor meer efficiency, gemak en een eenvoudiger vergelijk van netto tarieven voor alle partijen.

Bij campagnes waar voorheen een bureaukorting van toepassing was, worden in overleg met bureau en adverteerder afspraken gemaakt over netto prijzen. Daarmee wordt de bureaukorting verdisconteerd in de commerciële korting.

Om de prettige samenwerking met de bureaus ook naar de toekomst veilig te stellen, bestaat er ook de mogelijkheid om op maat afspraken te maken rondom een zogenaamde relatiekorting. Deze korting is afhankelijk van diverse elementen waarmee iedere individuele campagne op waarde wordt geschat. Deze korting zal te zien zijn op de offertes en facturen van onze media adviseurs.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd!

Op naar een succesvolle en prettige samenwerking in 2019.

Logo 1Limburg

Burenruzie leidt tot schedelbreuk en gehoorverlies

Burenruzie leidt tot schedelbreuk en gehoorverlies

De rechter heeft een 27-jarige man uit Landgraaf veroordeeld tot anderhalf jaar cel, waarvan zes maanden voorwaardelijk. Hij sloeg in december 2018 zijn buurman in elkaar met een honkbalknuppel. Het slachtoffer hield er een schedelbreuk en gehoorverlies…

Programma's