L1NWS: Waar slapen de topartiesten van Pinkpop?

L1NWS: Waar slapen de topartiesten van Pinkpop?

Enkele jaren geleden logeerden de Rolling Stones nog op Chateau St.Gerlach in Houthem bij Valkenburg. Het hotel is klaar om het top-segment van de bands te ontvangen tijdens Pinkpop.

Welke gasten er precies komen, mogen ze met het oog op de privacy niet zeggen. Maar er zullen bands blijven slapen. Waar gaan ze hun nachten doorbrengen?

Riel Linssen bekijkt een van de kamers samen met de directeur van het hotel: Harmen Silver:

|

Niet alleen de artiesten van Pinkpop moeten een slaapplek hebben dit weekend, ook de crew van het festival. Zij slapen gewoon in Landgraaf.

De echte drukte begint pas morgen als iedereen incheckt. De kamers zijn nu dus nog niet vol, maar de hotels zijn wel klaar om de gasten te ontvangen, merkt Riel Linssen. Hij is in Landgraaf.

|

L1NWS

The Rolling Stones, Robbie Williams, Justin Bieber en Paul McCartney bleven er de afgelopen jaren al overnachten tijdens Pinkpop. Maar de vraag is natuurlijk; wie blijft er dit jaar in het Château St. Gerlach slapen in Valkenburg.

Met een beetje geluk kun je een glimp van Pinkpop-artiesten opvangen. Als het niet bij een hotel is, dan wellicht gewoon op straat.
Zo is bekend dat enkele Stones daags na hun optreden een kleine excursie maakten naar Maastricht.
Plus: de meeste privéjets van de sterren landen gewoon op Maastricht Aachen Airport.
Spot jij één van de sterren in het wild? Laat het ons weten en wellicht wordt jouw foto of video bij ons geplaatst!

Pinkpop

Meer Pinkpop op L1 vind je op: L1.nl/Pinkpop

Logo 1Limburg

Programma's