L1 organiseert Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Het evenement wordt geproduceerd door Moonen Movies.

Met het LK Latje Trap wil L1 vanuit zijn maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie.

Het kampioenschap bestaat uit een viertal voorronden en één finaleronde. De finaleronde wordt begin september afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van een van de Limburgse profclubs.

Het toernooi is voor alle leeftijden toegankelijk en gaat van start met vier voorronden verspreid door de provincie. Inschrijven kan op L1.nl/latjetrap voor één van de volgende data en locaties:

  • Zaterdag 9 juni 2018 14.00 uur: VV Caesar, Beek
  • Zaterdag 16 juni 2018 14.00 uur: RKVV Weltania, Heerlen
  • Zaterdag 23 juni 2018 14.00 uur: VV Linne, Linne
  • Zaterdag 30 juni 2018 14.00 uur: RKSV Wittenhorst, Horst

De vijf beste deelnemers per voorronde veroveren een plek in de finaleronde, maar iedere ronde kent daarnaast ook een individuele winnaar.

De vier verenigingen bieden een middagvullend programma, waarbij alle deelnemers meermaals in actie dienen te komen vanaf verschillende afstanden. Het programma van alle vier de voorronden duurt tot ongeveer 18.00 uur.

Organisator L1 en producent Moonen Movies hopen veel latje trap specialisten te ontmoeten tijdens de voorronden!

Meld je hier aan

Logo 1Limburg

Programma's