Muziekfabriek met Lotte Walda en Statesmen

Muziekfabriek met Lotte Walda en Statesmen

Zaterdag 8 september 10:00, 11:00, 13:00, 15:00, 21:00 en 23:00 uur

In mei 2017 werd er weer een nieuwe reeks opnames gemaakt voor het L1 muziekprogramma Muziekfabriek.

Programmamaker Henk Hover nodigde weer een keur aan Limburgse bands en artiesten uit, dit keer in de Muziekgieterij in Maastricht. "De prachtige industriële ambiance van dit poppodium past perfect bij de sfeer van het programma", zo vertelt Hover.

Aflevering 4

Lotte Walda

Lotte Walda en haar band
Lotte Walda en haar band

In deze vierde aflevering zie je Lotte Walda en haar band. De jonge Heerlense laat zich veelvuldig zien op de Limburgse podia en daarbuiten.

Twee jaar geleden werd ze op sleeptouw genomen door radiocoryfee Giel Beelen. Inmiddels heeft ze een eigen band geformeerd die aan haar liedjes een heel eigen sound weet te geven.

Info: www.LotteWalda.nl

Statesmen

Statesmen
Statesmen

Tweede gast in deze vierde aflevering is de band Statesmen. Statesmen frontman Stan Smeets richtte met enkele studiegenoten aan de Rockacademie in Tilburg de band Statesmen op.

Nog voordat ook maar één song heeft uitgebracht slepen ze 2016 al een platencontract én boekingsdeal in de wacht. De band kenmerkt zich door een strakke poppy sound en een energieke podiumpresentatie.

info: www.statesmen.nl

Muziekfabriek

Bekijk alle optredens op L1.nl/Muziekfabriek

Logo 1Limburg

'Verstandig dat Verstappen het opgaf in Japan'

'Verstandig dat Verstappen het opgaf in Japan'

Max Verstappen zag in de tweede bocht van de Grand Prix van Japan het zicht op een plek in de punten verdampen. Dat hij daarna zijn bolide in de pitsstraat parkeerde, was volgens Xavier Maassen een verstandig besluit.

Programma's