Muziekfabriek met Lotte Walda en Statesmen

Muziekfabriek met Lotte Walda en Statesmen

Zaterdag 8 september 10:00, 11:00, 13:00, 15:00, 21:00 en 23:00 uur

In mei 2017 werd er weer een nieuwe reeks opnames gemaakt voor het L1 muziekprogramma Muziekfabriek.

Programmamaker Henk Hover nodigde weer een keur aan Limburgse bands en artiesten uit, dit keer in de Muziekgieterij in Maastricht. "De prachtige industriële ambiance van dit poppodium past perfect bij de sfeer van het programma", zo vertelt Hover.

Aflevering 4

Lotte Walda

Lotte Walda en haar band
Lotte Walda en haar band

In deze vierde aflevering zie je Lotte Walda en haar band. De jonge Heerlense laat zich veelvuldig zien op de Limburgse podia en daarbuiten.

Twee jaar geleden werd ze op sleeptouw genomen door radiocoryfee Giel Beelen. Inmiddels heeft ze een eigen band geformeerd die aan haar liedjes een heel eigen sound weet te geven.

Info: www.LotteWalda.nl

Statesmen

Statesmen
Statesmen

Tweede gast in deze vierde aflevering is de band Statesmen. Statesmen frontman Stan Smeets richtte met enkele studiegenoten aan de Rockacademie in Tilburg de band Statesmen op.

Nog voordat ook maar één song heeft uitgebracht slepen ze 2016 al een platencontract én boekingsdeal in de wacht. De band kenmerkt zich door een strakke poppy sound en een energieke podiumpresentatie.

info: www.statesmen.nl

Muziekfabriek

Bekijk alle optredens op L1.nl/Muziekfabriek

Logo 1Limburg

Albanese bende: 'Makelaars durven geen aangifte te doen'

Albanese bende: 'Makelaars durven geen aangifte te doen'

Naar aanleiding van het oprollen van een grote Albanese drugsbende in Geleen werden verschillende partijen, waaronder makelaars, opgeroepen om waakzamer te zijn. De drempel voor makelaars om aangifte te doen als criminelen een woning aanschaffen, is echter…

Programma's