L1 heeft een leuke stageplaats: Marketing/Communicatie (MBO+/HBO)

L1 heeft een leuke stageplaats: Marketing/Communicatie (MBO+/HBO)

Heb jij affiniteit met marketing en communicatie én ben je ook nog eens handig in het maken van banners en andere grafische producties? Solliciteer dan op deze leuke stageplaats bij L1!

Vanaf februari 2019 hebben wij weer een leuke (meeloop)stageplaats beschikbaar voor een stagiair(e) Marketing/Communicatie (MBO 4/HBO) op onze afdeling Marketing & Sales. Het maken van diverse grafische producties (zowel conceptmatig als uitvoering) is onderdeel van het takenpakket.

  • Gedurende je meeloopstage coördineer je o.a. het L1 promotieteam en de rondleidingen, beheer je de L1 Shop en verzorg je communicatie-uitingen zoals advertenties, banners e.d.
  • Je werkt bovendien mee aan de organisatie van evenementen en je bent nauw betrokken bij het opzetten en uitvoeren van allerlei commerciële acties.
  • Daarnaast kun je eventueel zelfstandig werken aan projecten en opdrachten die aansluiten bij je opleiding (maximaal 1 dag per week).
  • Het betreft hier nadrukkelijk een meeloopstage, waarbij meegewerkt wordt aan allerlei projecten op het gebied van marketing en communicatie.


Wat verwacht L1 van je?
Wij zoeken een duizendpoot: Ben jij die enthousiaste student(e) met commerciële vaardigheden die van aanpakken weet? Heb jij daarnaast affiniteit met Design en kun je overweg met programma’s als Photoshop, Illustrator, After Effects, Premiere en/of Google Web Designer?

Zoek je een stage van minimaal 20 weken en ben je ook nog eens in het bezit van een rijbewijs? Dan is deze stageplaats wellicht iets voor jou!


Wat heeft L1 je te bieden?
Tijdens je stage krijg je uitgebreid de kans om de Limburgse media beter te leren kennen en uitgebreid kennis te maken met het marketing- en communicatie-vak in de praktijk binnen de mediawereld. Het is een uitdagende leerzame stage met ruimte voor eigen initiatief.

L1 biedt een plezierige en stimulerende werk- en leeromgeving met een open cultuur.


Interesse? Laat snel iets van je horen via Solliciteren@L1.nl.
We maken graag kennis met jou!

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met René Naus via 043 - 850 6000.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Logo 1Limburg

Zelfs doodgaan kan vanaf nu milieuvriendelijk

Zelfs doodgaan kan vanaf nu milieuvriendelijk

Ook de uitvaartbranche wordt steeds milieuvriendelijker. Crematoria stappen over op 'groene' ovens en Limburg krijgt de primeur: het crematorium in Geleen krijgt begin volgend jaar de eerste elektrische crematie-oven.

Programma's