L1 Cultuurcafé - 13 mei 2017

Afbeelding ter illustratie © Bron: L1
L1 Cultuurcafé van zaterdag 13 mei:
Na een sabbatical van ruim twintig jaar zijn The Liberators terug. De is de Maastrichtse bluesrockband band boekte successen in de jaren tachtig en begin jaren negentig. Toen de muzikanten besloten ermee op te houden, verloren ze het contact met elkaar. Het ziekbed van de inmiddels overleden zanger Wouter Post bracht The Liberators na al die jaren weer bij elkaar voor een intieme sessie in het hospice. Sindsdien wordt er - in een nieuwe bezetting - weer gerepeteerd en aan nieuwe muziek gewerkt.
Documentairemaker Karin Hillebrand volgde de rockers van weleer. Het resultaat is de film ‘Sabbatical - ups en downs van The Liberators’, die op vrijdag 19 mei in première gaat in Lumière Cinema Maastricht. Karin Hillebrand is te gast in L1 Cultuurcafé. terugluisteren
Verder o.a. in deze uitzending:
Presentatie: Wouter Nelissen en Jolien Linssen.
L1 Cultuurcafé - 13 mei 2017
L1 Cultuurcafé - 13 mei 2017
L1 Cultuurcafé - 13 mei 2017
De uitzendingen van L1 Cultuurcafé komen in de maand mei elke zaterdag tussen 10:00 en 13:00 uur rechtstreeks vanuit Burgemeester Quicx, Coffee& More, in de kasteelhoeve naast de entree van Château St. Gerlach in Houthem. Iedereen is van harte welkom om deze bij te wonen.