Kusters Engineering wint Limburg Export Award 2011

Kusters Engineering wint Limburg Export Award 2011

Kusters Engineering uit Venlo heeft woensdagavond de Limburg Export Award 2011 gewonnen. Kusters maakt machines om geld te vernietigen.

Centrale banken in de hele wereld zijn klant van het Venlose bedrijf. De prijs, een kunstwerk van Dick van Wijk en 10.000 euro, werd uitgereikt door gedeputeerde en juryvoorzitter Mark Verheijen.

In de laatste 25 jaar is Kusters Engineering uitgegroeid tot een internationale speler, met 74 mensen op de loonlijst. Het Venlose bedrijf leeft bijna volledig van de export. Het is actief in 70 landen, met eigen kantoren in India, de Verenigde Staten, Kenia en Rusland.


“Door het ontwikkelen van nieuwe producten en het verder ontwikkelen van nieuwe markten realiseert het bedrijf een bestendige groei als nichespeler in een wereldmarkt," aldus de jury van de Limburg Export Award. De prijs is een initiatief van de Export Sociëteit Limburg.

De Limburg Export Award werd woensdag uitgereikt bij Scelta Mushrooms in Venlo, de winnaar van vorig jaar. De twee andere genomineerde bedrijven waren dit jaar WP Haton uit Panningen (bakkerijmachines) en Vistaprint uit Venlo (drukwerk op maat).

Logo 1Limburg

Programma's