Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden steunt actie “ L1 Samen voor de Voedselbank”

Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden steunt actie “ L1 Samen voor de Voedselbank”

Ook dit jaar organiseert L1 weer samen met andere regionale omroepen, de actie ‘Samen voor de Voedselbank’. De betrokkenheid van de Limburgers, de hartverwarmende reacties vanuit de Voedselbanken en de duizenden mensen in Limburg die onder de armoedegrens leven, zijn voor L1 reden om er alles aan te doen om deze actie ook in 2018 weer succesvol te gaan organiseren. Ook Koninklijke Harmonie Sainte Cécile ondersteunt deze actie en zij hebben jouw hulp daarbij hard nodig!


KOM IN ACTIE & DONEER!

Verzamel lang houdbare producten van het boodschappenlijstje zoals pasta, rijst, bakolie, olijfolie, blikgroente, vlees in blik, koffie, thee, soepen, jam, pindakaas, hagelslag, stroop en houdbare zuivel in pakken en lever deze vanaf heden tot uiterlijk 7 december 2018 in bij het speciale “donatiehoekje” in het Cultureel Centrum Eijsden.

Ben je zelf niet in staat om deze in te leveren. Geen nood want wij komen ze zelfs bij je aan huis ophalen. Bel voor meer info met Gerard van de Berg 06-15525959.
Alleen als we de handen samen in elkaar slaan kunnen we er weer een succesvolle actie van maken!

Meer info: www.saintececile.nl en ww.facebook.com/saintececile.eijsden

Heb jij net zo’n mooi initiatief of wil jij ook samen met je collega’s, vrienden, school of vereniging in actie komen voor de Voedselbank? Meld dan je actie aan op www.l1.nl/voedselbank of mail naar voedselbank@l1.nl

.

L1 Samen voor de Voedselbank

Het boodschappenlijstje, alle acties, online doneren en nog veel meer info vind je op L1.nl/Voedselbank


Vragen, initiatieven of ideeën? Voedselbank@L1.nl

Logo 1Limburg

Programma's