KNVB voornemens BVC'28 uit competitie te nemen

KNVB voornemens BVC'28 uit competitie te nemen

Het districtsbestuur van de KNVB is voornemens zesdeklasser BVC'28 uit de competitie te halen. Dit seizoen hebben zich bij de club uit Bingelrade al meerdere keren ongeregeldheden voorgedaan.

In de laatste zaak, naar aanleiding van een gestaakte wedstrijd tegen Sint-Joost, oordeelde de tuchtcommissie deze week dat BVC een boete en één punt in mindering krijgt. BVC, dat al voorlopig uit de competitie was genomen, mocht echter van de tuchtcommissie wel weer spelen.

Het KNVB-bestuur in Nieuwstadt legt die uitspraak naast zich neer en wil eerst een gesprek met het het bestuur van BVC'28. Dat vindt volgende week donderdag plaats. 'Aan de hand daarvan wordt dan besloten of het eerste team weer mag spelen of niet,' zo laat hoofd wedstrijdzaken Vincent Oomen weten.

Logo 1Limburg

Aziz Khalouta: 'Oliseh heeft me kapot gemaakt'

Aziz Khalouta: 'Oliseh heeft me kapot gemaakt'

Aziz Khalouta heeft het profvoetbal vorig jaar vaarwel gezegd. Als prof stond de Venlonaar te boek als probleemkind. Zo sloeg hij VVV-ploeggenoot Melvin Platje in zijn gezicht en kreeg hij het bij Fortuna aan de stok met trainer Sunday Oliseh.

Programma's