Kerstshow met Sef Thissen vanuit Kurhaus op L1 TV

Kerstshow met Sef Thissen vanuit Kurhaus op L1 TV

Woensdag 26 december 10:00, 13:00, 20:30

De Venlose bariton Sef Thissen staat dit jaar voor het eerst centraal in het Kurhaus Kerstconcert. Hij ontvangt daar een aantal artiesten om samen met een groot orkest Kerstliederen te zingen, van Bach tot Bing Crosby.

Bijzondere concertlocatie
Het Kurhaus in Scheveningen is een van de meest bijzondere concertlocaties in Nederland waar grote nationale en internationale orkesten en artiesten gemusiceerd hebben.

Met kinderkoor High Five
Sef Thissen zal samen met orkest en koor - onder leiding van Maurice Luttikhuis - het Kurhaus onderdompelen in kerstsferen. Ook zal kinderkoor High Five, bekend van het tv-programma Holland’s Got Talent, zijn opwachting maken.

Een keur aan solisten
Met Sef Thissen (bariton, tevens presentatie), Antonello Palombi (tenor), Fenna Ograjensek (sopraan), Leta Bell (kersttraditionals) en Dennie Christian (Duitse kerstliederen).

Het Kurhaus Kerstconcert vloeit voort uit Viva Classic Live, het jaarlijkse klassiek open air concert op de Markt in Venlo. Na de zevende editie van dit jaar ontstond in een gesprek met AvroTros het idee voor een kerstconcert. Al snel werd ook gesproken met Amrath Hotel Kurhaus en de BankGiroLoterij om het plat te realiseren.

Volg L1 op social media

Volg L1 op de diverse kanalen en deel jouw moment met #LiefdevoorLimburg.

Logo 1Limburg

Herfst: wat mag je wel of niet meenemen uit het bos?

Herfst: wat mag je wel of niet meenemen uit het bos?

Een man is dinsdag in Baexem aangehouden voor het plukken van paddenstoelen. Nu het bos weer transformeert in herfstkleuren en men al nadenkt over de kerststukjes rijst de vraag: wat mag je wel of niet meenemen uit het bos?

Programma's