Kamervragen over steun 't Loon

Kamervragen over steun 't Loon

PvdA-kamerlid Pauline Smeets uit Sittard wil weten welke mogelijkheden het rijk heeft om de winkeliers van 't Loon in Heerlen te ondersteunen.

Ze heeft hierover vragen gesteld aan de ministers Verhagen van Economische Zaken en Kamp van Sociale Zaken. Ze wil weten of er geholpen kan worden met het verplaatsen en openen van neiuwe winkels. Ook vraagt ze of werktijdverkorting ruimhartig kan worden toegepast voor de getroffen winkeliers. 17 ondernemers hebben werktijdverkorting aangevraagd voor in totaal 82 werknemers. In totaal 50 zaken in 't Loon hebben hun deuren moeten sluiten, omdat het winkelcentrum ernstig is verzakt. Vandaag is begonnen met de sloop van 10 winkels en een deel van de parkeergarage.

Meer over 't Loon>>>

Logo 1Limburg

1Lunch: Politie helpt naakte verwarde vrouw

1Lunch: Politie helpt naakte verwarde vrouw

Gemeente Maastricht en ondernemingsraad voor de rechter, Rabobank accepteert per direct geen betaald voetbalorganisaties meer als nieuwe klant en het 'maaien' van de Roer en de Maas is weer begonnen. Dit en meer in onze 1Lunch.

Stemmen op Chantal: stembus Televizier-Ring geopend

Stemmen op Chantal: stembus Televizier-Ring geopend

Televisiekijkend Nederland kan vanaf dinsdagochtend bepalen welke drie programma's op 9 oktober overblijven in de strijd om de Gouden Televizier-Ring. Er kan onder andere gestemd worden op All Together Now van presentatrice Chantal Janzen.

Programma's