Jumbo supermarkt Heel zet succesvolle actie 2017 door in 2018

Jumbo supermarkt Heel zet succesvolle actie 2017 door in 2018

De Jumbo supermarkt in Heel heeft aangegeven in 2018 wederom een bijdrage te leveren aan de ‘L1 Samen voor de Voedselbank’-actie.

De supermarkt in het kerkdorp in Midden-Limburg gaat aan de kassa van het Jumbo filiaal producten inzamelen die afkomstig zijn van het ‘Boodschappenlijstje’ dat speciaal is opgesteld voor de Voedselbank-actie.

De Jumbo te Heel richt binnen haar winkel ruimte in voor een grote display. Hierop worden alle producten die ook op het ‘boodschappenlijstje’ staan uitgestald. Klanten van de supermarkt krijgen vervolgens aan de kassa de kans om de producten afkomstig van dit display te doneren aan de Voedselbank. Bij een donatie wordt het product zorgvuldig opgeborgen in speciaal bestemde bananendozen, welke vervolgens worden bezorgt bij de Voedselbank.

Met dit initiatief zet de Jumbo supermarkt in Venlo een succesvolle actie door, want ook in 2017 wist dit filiaal een grote bijdrage te leveren. Deze actie wordt overigens opgezet in samenwerking met Dorcas, een stichting die ook voedselpakketten verzamelde voor kansarme mensen in Roemenië.

Heb jij net zo’n mooi initiatief of wil jij ook samen met je collega’s, vrienden, school of vereniging in actie komen voor de Voedselbank? Meld dan je actie aan op www.l1.nl/voedselbank of mail naar voedselbank@l1.nl.

L1 Samen voor de Voedselbank

Het boodschappenlijstje, alle acties, online doneren en nog veel meer info vind je op L1.nl/Voedselbank


Vragen, initiatieven of ideeën? Voedselbank@L1.nl

Logo 1Limburg

Programma's